Координаційний центр УАФ направив військовому госпіталю й постраждалим від війни сім’ям медичні засоби та ліки

Сьогодні Координаційний центр УАФ, який очолює президент організації, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, відправив із Закарпаття в Київ партію медичних препаратів і обладнання для поранених захисників, що проходять лікування в Головному військовому клінічному госпіталі. Також футбольна спільнота направила сім’ям, які постраждали від війни, ліки та обладнання, надані іноземними партнерами УАФ.

Розміщення, фасування та подальша адресна відправка цієї допомоги буде здійснюватися на базі гуманітарного центру, який зараз розташований у Будинку футболу в Києві. Координаційний центр УАФ вдячний партнерам із національних асоціацій Словенії та Словаччини за передану партію дефібриляторів для нашого військового госпіталю, а також ліків і обладнання для тимчасових таборів біженців, які будуть спрямовані постраждалим від війни сім’ям.

Фото прес-служби УАФ

Окремо висловлюємо подяку голові Закарпатської обласної військової адміністрації Віктору Микиті, з яким координаційний центр на чолі з президентом УАФ Андрієм Павелком налагодив тісну співпрацю, за сприяння в проходженні гуманітарної допомоги від іноземних партнерів на кордоні. Продовжуємо наше співробітництво.

Фото прес-служби УАФ

Координаційний центр УАФ, який працює починаючи з 24 лютого, продовжує збір необхідної допомоги для Головного військового клінічного госпіталю та постраждалих від війни сімей за запитом медиків, що лікують захисників, а також волонтерів.

Контактний телефон штабу: +38 067 550 81 81.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини