До уваги арбітрів Української асоціації футболу!

Минає 17-й день спротиву, який чинить наша держава у відповідь на повномасштабне вторгнення російських окупаційних військ.

Комітет арбітрів УАФ весь цей час підтримує безперервний зв’язок із Координаційним центром УАФ на чолі з президентом асоціації Андрієм Павелком. Центр щодня надає підтримку дітям, представникам футбольної родини й сім'ям, які постраждали від війни. 

Також ми підтримуємо безперервну комунікацію з нашими рефері й готові допомагати вам, нашим колегам, якщо така допомога буде потрібна. Для цього вам слід звернутися до Координаційного центру УАФ (контактний телефон вказано нижче) або до представників Комітету арбітрів УАФ, відповідальних за різні напрямки.  

Паралельно голова комітету Лучано Лучі та головний експерт з арбітражу УАФ Нікола Ріццолі, які зараз перебувають в Італії, мобілізують усі можливі ресурси для того, щоб найближчим часом надати підтримку своїм українським колегам, про що ми детальніше повідомимо пізніше. Лучано Лучі та Нікола Ріццолі також на постійному зв'язку, щодня контактують із президентом УАФ Андрієм Павелком, і до них завжди можуть за потреби звернутися офіційні особи матчу. 

Усі ми з глибоким сумом сприйняли звістку про трагічну загибель батька нашого колеги Сергія Беккера, Івана Беккера, і висловлюємо його родині й близьким глибоке співчуття…

Також ми бажаємо якнайшвидшого одужання екс-арбітру УАФ Олександру Крану, яким зараз опікується Харківська обласна асоціація футболу на чолі з Віктором Коваленком. 

Ми вдячні нашим колегам, які в ці важкі для країни часи проявляють активну патріотичну позицію, захищають Україну в підрозділах територіальної оборони, працюють волонтерами чи в приватному порядку допомагають людям, що постраждали від війни. Кожен із нас зараз робить важливий внесок у захист незалежності і свободи нашої єдиної України! 

Контактний телефон Координаційного центру УАФ, куди ви за потреби можете звернутися за допомогою: +38 067 550 81 81.  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини