Стадіон у Чернігові пошкоджено внаслідок обстрілу окупантами

Футбольний клуб «Чернігів» повідомив про пошкодження свого стадіону внаслідок російської агресії в Україні.

«Чернігів-Арена» завжди була територією футболу, майданчиком для свята, місцем тяжіння і дітей, які займаються в клубній ДЮСШ, і дорослих любителів найпопулярнішої гри з м'ячем. Щодня найсучасніший стадіон Чернігівщини відкривав свої двері для безлічі відвідувачів.

Фото chernigiv.ua

24 лютого наш край, нашу батьківщину спіткала біда — російська агресія змусила всіх нас на час забути про футбол. «Відлуння війни» торкнулося й нашого стадіону: унаслідок обстрілу пошкоджені вишка, квиткові каси, фан-шоп, а два снаряди прошили чудовий зелений газон, застрягши посеред поля, де ще зовсім недавно билися за перемогу професіонали, отримували незабутні емоції аматори, робили перші кроки у футболі діти.

Фото chernigiv.ua

Керівництво ФК «Чернігів» зробить усе можливе для відновлення клубної інфраструктури й якнайшвидшого відновлення матчів на нашому стадіоні після закінчення бойових дій. Усі ми сподіваємося на швидкий мир і повернення життя в колишнє русло. Війна калічить життя, знищує житлові будинки, пам'ятки архітектури, парки, сквери і стадіони, а не «звільняє» тих, кому таке «звільнення» могло наснитися тільки у страшному сні», — ідеться у зверненні ФК «Чернігів».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини