Українська асоціація футболу запрошує долучитися до Тижня дій від CAFE

У період із 12-го до 20 березня відбудеться вже 10-й за ліком Тиждень дій від CAFE. Починаючи з 2013 року Центр доступу до футболу в Європі (CAFE) запрошує представників як аматорського, так і професіонального спорту приєднатися до щорічних заходів щодо доступності й інклюзії та підкреслити безліч різноманітних ролей, які можуть відігравати особи з інвалідністю в індустрії спорту.

Особи з інвалідністю є ключовою частиною світової спортивної спільноти в ролі фанатів, працівників індустрії спорту, волонтерів та лідерів, тож усі мають рівні можливості зробити свій внесок у доступному, інклюзивному та привітному оточенні.

Тиждень дій від CAFE — це наймасштабніший захід, який дає змогу вболівальникам з інвалідністю та парафан-клубам, клубам, стадіонам, лігам, національним асоціаціям, НУО та всім зацікавленим у доступності та інклюзії шанс об’єднатися, щоб сприяти поширенню ініціативи за рівні можливості #TotalAccess.

Українська асоціація футболу запрошує парафан-клуби, клуби, регіональні асоціації й усі організації, що зацікавлені в розвитку доступності та інклюзії, долучитися до Тижня дій від CAFE.

Більше інформації за посиланням.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.12.2021 16:25

УАФ узяла участь у міжнародній конференції Центру доступу до футболу в Європі (CAFE)

9-го та 10 грудня проходила четверта міжнародна конференція Центру дос...

14.11.2018 11:01

Дніпровські парафанати представлять Україну та ФФУ на міжнародній конференції CAFE в Іспанії

Два представники парафанатського руху, Дмитро Жарий та Олександр Усков...

Підписатися на новини