Владислав VPbysik Подюченко — призер ESportsBattle

Сьогодні ми познайомимо вас із гравцем платформи ESportsBattle та тренером ESportsBattle Academy — Владиславом VPbysik Подюченком.

Нещодавно пройшов перший етап серії турнірів ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE серед аматорів, на якому VPbysik посів третє місце.

Чи задоволений ти результатом фіналу Stage 1?

— Звісно, хотілося б бути першим, але я потрапив до трійки найкращих, тож вважаю, що показав непоганий результат. Stage 1 — це тільки початок сезону, і я мав змогу познайомитися з опонентами, а також отримати досвід, який планую використати для покращення своєї гри.

Як пройшов турнір?

— Перша стадія була досить легкою, я частіше контролював м’яч та мав можливість створювати велику кількість гольових моментів. Було цікаво, я дуже вдячний своїм суперникам.

Яке протистояння було для тебе найцікавішим?

Звісно, що сильніший суперник, то цікавіша гра. Для мене це був LaikingDast. Ми зіграли дуже насичені матчі з великою кількістю яскравих моментів. Подивитися поєдинок можна на YouTube-каналі ESportsBattle official.

Як ти готувався до турніру?

— Загалом працював над стратегією та дуже багато грав. У середньому я проводжу в грі приблизно вісім-дев'ять годин на день, тож практики в мене достатньо.

Які в тебе плани на цей рік?

— Моя мета — перше місце в Amateur Division ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE. Наразі я заробив 80 ESportsBattle Points і вже починаю готуватися до наступного етапу, який відбудеться цієї весни. Також я розпочав стрімінг своїх ігор на Twitch, тож приєднуйтеся.

Хто тобі подобається з реальних футболістів та кіберспортсменів?

— Із футболістів — Роналду. Поважаю його працездатність, подобається, як він рухається та реалізує моменти. У ньому відчувається дух переможця. Із кіберфутболістів — Tekkz. Подобається його мислення, швидкість реакції, грамотне використання фінтів та неймовірне бачення поля.

ESportsBattle — найбільша кіберспортивна платформа в Україні, яка включає кіберспортивну академію, національні турніри, матчі 24/7, а також ком’юніті гравців і фанатів esports.

Дізнавайтеся найцікавіше про український кіберфутбол у соціальних мережах ESportsBattle:

Facebook | Instagram | YouTube | Twitch

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини