Кіровоградська область долучилася до програми розвитку шкільного футболу УАФ

Кіровоградська область долучилася до реалізації освітньої складової програми розвитку шкільного футболу Української асоціації футболу.

Перші вчителі фізкультури Кіровоградщини отримали сертифікати й D-ліцензії УАФ, а також набори інвентарю в брендованих наплічниках «Все для уроку футболу» та посібники зі шкільного футболу для якісного проведення уроків футболу та інших футбольних заходів у своїх школах.

Фото прес-служби УАФ

Вони успішно пройшли безкоштовні державні курси за навчальною програмою, підготовленою фахівцями УАФ згідно з вимогами Нової української школи й затвердженою Міністерством освіти і науки України. Вона дозволяє їм отримати один кредит за європейською системою підвищення кваліфікації. До того ж УЄФА надав дозвіл учасникам, що навчалися за спеціальною програмою з футболу саме для шкільних вчителів, отримати футбольні D-ліцензії УАФ.

Фото прес-служби УАФ

У межах програми УАФ курси були організовані Кіровоградською обласною асоціацією футболу (голова — Віктор Безсмертний, відповідальний — Сергій Собко) та Кіровоградським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (директор — Віталій Дмитрук, завідувач — Микола Коробов).

Фото прес-служби УАФ

Усі вчителі відзначили, що програма УАФ матиме багато позитивних результатів для фізичного й емоційного розвитку дітей та принесе багато користі школам, що впроваджують футбол.

Фото прес-служби УАФ

Цього року до освітньої програми УАФ для шкільних учителів уже долучилися Рівненська, Дніпропетровська (два потоки курсів), Луганська (2), Київська, Херсонська, Житомирська, Хмельницька, Миколаївська, Кіровоградська й Вінницька області.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

Підписатися на новини