Київська область долучилася до програми розвитку шкільного футболу УАФ

Київська область долучилася до реалізації освітньої складової програми розвитку шкільного футболу Української асоціації футболу.

Перші місцеві вчителі фізкультури отримали сертифікати й D-ліцензії УАФ, а також набори інвентарю в брендованих наплічниках «Все для уроку футболу» та посібники зі шкільного футболу для якісного проведення уроків футболу та інших футбольних заходів у своїх школах. Вони успішно пройшли безкоштовні державні курси за навчальною програмою, підготовленою фахівцями УАФ згідно з вимогами Нової української школи й затвердженою Міністерством освіти і науки України. Вона дозволяє їм отримати один кредит за європейською системою підвищення кваліфікації. До того ж УЄФА надав дозвіл учасникам, що навчалися за спеціальною програмою з футболу саме для шкільних учителів, отримати футбольні D-ліцензії УАФ.

Фото прес-служби УАФ

У межах програми УАФ курси були організовані Київським об’єднанням асоціацій футболу (голова — Андрій Засуха, представники науково-методичного комітету — Олег Спічек та Ігор Хімич) та Київським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів (в.о. ректора — Наталія Бендерець, завідувач відділу — Віктор Качуровський).

Фото прес-служби УАФ

Усі вчителі відзначили, що програма УАФ матиме багато позитивних результатів для фізичного та емоційного розвитку дітей і принесе багато користі школам, що впроваджують футбол.

Фото прес-служби УАФ

Цього року до освітньої програми УАФ для шкільних учителів уже долучилися Рівненська, Дніпропетровська (два потоки курсів), Луганська (2), Київська, Херсонська, Житомирська, Хмельницька, Миколаївська, Кіровоградська й Вінницька області.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.12.2022 14:01

Інклюзивні футбольні секції проєкту УАФ запроваджено на Волині

Проєкт УАФ «Інклюзивні футбольні секції» запроваджено в Лу...

12.05.2022 14:10

Координаційний центр УАФ за сприяння Даріо Срни відправив групу дітей до Хорватії

11 травня група дітей, які є вихованцями СДЮШОР «Юність» т...

Підписатися на новини