УАФ узяла участь у міжнародній конференції Центру доступу до футболу в Європі (CAFE)

9-го та 10 грудня проходила четверта міжнародна конференція Центру доступу до футболу в Європі (CAFE).

Конференція, що через пандемію відбувалася в онлайн-форматі, об’єднала доповідачів, учасників дискусій та дописувачів, які висвітлювали низку тем як щодо досвіду вболівальників з інвалідністю, так і щодо інклюзивних можливостей працевлаштування у спорті та важливості представництва людей з інвалідністю в управлінні спортом.

 

Менеджера УАФ із роботи з уболівальниками з інвалідністю Ірину Макаревич було запрошено взяти участь у конференції в ролі спікера на панельній дискусії «Розвиток ролі фахівця з роботи з уболівальниками з інвалідністю та майбутнє». Разом із колегами, що представляють клуби «Мілан» та «Брюгге», вони обговорили досвід клубів та національної асоціації, мотивацію для клубів із метою розвитку доступності та інклюзії, а також те, як залучити більшу кількість уболівальників з інвалідністю, які відвідуватимуть матчі, та плани на майбутнє.

 

Нагадуємо, що Українська асоціація футболу тісно співпрацює із Центром доступу до футболу в Європі (CAFE). Із метою підвищення рівня знань та обміну досвідом і позитивними практиками між фахівцями українських клубів із роботи з уболівальниками з інвалідністю 19 жовтня цього року було проведене навчання.

Такі тренінги будуть продовжені й 2022 року.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.02.2022 14:04

Українська асоціація футболу запрошує долучитися до Тижня дій від CAFE

У період із 12-го до 20 березня відбудеться вже 10-й за ліком Тиждень...

14.11.2018 11:01

Дніпровські парафанати представлять Україну та ФФУ на міжнародній конференції CAFE в Іспанії

Два представники парафанатського руху, Дмитро Жарий та Олександр Усков...

Підписатися на новини