Херсонська область разом з іншими регіонами долучилася до програми розвитку шкільного футболу УАФ

Херсонська область долучилася до реалізації освітньої складової програми розвитку шкільного футболу Української асоціації футболу.

Перші місцеві вчителі фізкультури отримали сертифікати й D-ліцензії УАФ, а також набори інвентарю в брендованих наплічниках «Все для уроку футболу» й посібники зі шкільного футболу для якісного проведення уроків футболу та інших футбольних заходів у своїх школах. Вони успішно пройшли безкоштовні державні курси за навчальною програмою, підготовленою фахівцями УАФ згідно з вимогами Нової української школи й затвердженою Міністерством освіти і науки України. Вона дозволяє їм отримати один кредит за європейською системою підвищення кваліфікації. До того ж УЄФА надав дозвіл учасникам, що навчалися за спеціальною програмою з футболу саме для шкільних вчителів, отримати футбольні D-ліцензії УАФ.

Фото прес-служби УАФ

Курси були організовані в межах програми УАФ Херсонською академією неперервної освіти (ректор — Анатолій Зубко, завідувач кафедри — Сергій Моїсеєв, методистка — Олена Бардачова) та Херсонською обласною асоціацією футболу. Учителів привітали координатор програми від УАФ Євгеній Столітенко, виконавчий директор ХОАФ Олексій Кручер, заступник голови ХОАФ Володимир Володін та регіональний координатор програми Олександр Бондаренко.

Фото прес-служби УАФ

Вони разом з учителями відзначили, що програма УАФ матиме багато позитивних результатів для фізичного та емоційного розвитку дітей та принесе багато користі школам, що впроваджують футбол.

Фото прес-служби УАФ

Додамо, що цього року до освітньої програми УАФ для шкільних учителів уже долучилися Рівненська, Дніпропетровська, Луганська (два потоки курсів), Київська, Житомирська, Хмельницька, Миколаївська, Кіровоградська, Вінницька та Херсонська області.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.12.2022 14:01

Інклюзивні футбольні секції проєкту УАФ запроваджено на Волині

Проєкт УАФ «Інклюзивні футбольні секції» запроваджено в Лу...

12.05.2022 14:10

Координаційний центр УАФ за сприяння Даріо Срни відправив групу дітей до Хорватії

11 травня група дітей, які є вихованцями СДЮШОР «Юність» т...

Підписатися на новини