Перша ліга. Зимове чемпіонство «Металіста» й драматична розв’язка в Луцьку

Програму 20-го туру сьогодні завершував поєдинок у Києві, де «Оболонь» приймала «Металіст». Це було чи не головне протистояння осінньої частини сезону, адже зустрічалися команди із чільної групи, які не приховують своїх намірів підвищитися в класі.

Доля матчу вирішилася у другому таймі: спочатку відзначився легіонер гостей Пейшоту, а наприкінці поєдинку суперники обмінялися голами. Отже, слобожани взяли гору — 2:1.

Підопічні Олександра Кучера збільшили перевагу над переслідувачами, адже найближчий із них, «Кривбас», удома втратив очки в поєдинку з «Агробізнесом» (1:1). Більше того, саме подоляни відкрили рахунок, господарі вирівняли становище після перерви, але досягти більшого їм перешкодив воротар «Агробізнесу» Олег Мозіль, який тричі рятував свою команду від неприємностей.

Усе ж, найдраматичніше розгорталися події в Луцьку, де «Волинь» з’ясовувала стосунки з «Прикарпаттям». Гості в середині другого тайму вийшли вперед, а невдовзі здобули право на пробиття пенальті, проте Роман Барчук програв дуель воротарю лучан Віталію Недільку. Це додало наснаги волинянам, і вони спочатку зрівняли рахунок, а вже в компенсований час заробили 11-метровий, який реалізував Андрій Лещенко. 2:1.

Відмінні вольові якості проявили й футболісти «Поділля», які в Житомирі також у компенсований час змусили вдруге капітулювати воротаря «Полісся». Здобута звитяга (2:1) допомогла підопічним Віталія Костишина помінятися з поліщуками місцями в турнірній таблиці.

Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:00

Перша ліга. «Карпати» в меншості дотиснули «Полтаву», а «Металург» був розтрощений аутсайдером

У центральному  поєдинку стартового туру в чемпіонській групі &la...

22.03.2024 12:00

Перша ліга. Сьогодні поновлюються змагання у двох групах

22 березня стартує весняна частина першої ліги. Сьогодні відбудуться д...

Підписатися на новини