Олександр Зінченко: «Вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів — велике досягнення для «Манчестер Сіті»

Після поєдинку Ліги чемпіонів із «Парі Сен-Жермен» (2:1) інтерв'ю клубній прес-службі дав футболіст англійського «Манчестер Сіті» та збірної України Олександр Зінченко.

Український універсал відіграв у матчі 54 хвилини на незвичній для себе в клубі позиції в півзахисті (зазвичай наставник «МанСіті» Хосеп Гвардіола використовує українця на місці лівого захисника).

«Вихід до 1/8 фіналу — велике досягнення для клубу, для команди. Ми всі дуже щасливі, але попереду в нас ще багато матчів. Сьогодні, як і завжди, підтримка наших уболівальників була приголомшливою. Я хотів би щиро подякувати їм за це.

Різниця між поєдинком із «ПСЖ» у Парижі й сьогоднішнім — тут ми виграли і здобули три очки. Ми непогано діяли й у виїзному матчі, але, на жаль, поступилися. Щодо моєї позиції на полі, то довгий час, звичайно, я грав у клубі на лівому фланзі оборони, однак і позицію в півзахисті знаю добре. Це нормально для мене, адже в національній збірній України я виступаю здебільшого саме там. Можливо, я зіграв не найкращий свій матч, але допомагав команді усім, чим міг, і найголовніше, що ми здобули перемогу», — цитує Зінченка сайт «Манчестер Сіті». 

Додамо, що наступний поєдинок «МС» проведе 28 листопада, коли в рамках 13-го туру АПЛ до «Містян» навідається «Вест Гем» Андрія Ярмоленка (початок зустрічі — о 16.00 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.03.2024 11:15

Гвардійці збірної України. Ювілей Олександра Зінченка

Після двох березневих поєдинків збірної України в плей-оф відбору Євро...

25.03.2024 12:30

Олександр Зінченко: «Ісландці люблять грати в чотири захисники й діяти на контратаках»

Півзахисник національної збірної України Олександр Зінченко поділився...

13.03.2024 01:05

«Арсенал» Олександра Зінченка вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів англійський «Арсенал...

Підписатися на новини