Перша ліга. «Поділля» здобуває ювілейну звитягу, а «Ужгород» уже не явний аутсайдер

«Гірник-Спорт» не програвав у чемпіонаті девять турів поспіль, 283 хвилини зберігаючи свої ворота недоторканими. Проте ці серії були перервані в поєдинку з незручним суперником — «Нивою», яка в гостях взяла гору завдяки влучним ударам Семена Вовченка та Костянтина Бичека (2:0).

«Прикарпаття» мало шанс обійти «Оболонь» у турнірній таблиці, але «пивовари» завжди вдало грають проти івано-франківців. Не став винятком і звітний поєдинок, в якому гості перемогли (2:0). Один із м’ячів записав до свого активу гренадер киян Олександр Батальський, для якого це був 65-й гол у першій лізі. Заради справедливості слід сказати, що на 15-й хвилині було вилучено прикарпатця Михайла Писка.

А в Хмельницькому з’ясовували стосунки найбезкомпромісніші суперники — «Поділля» та «Краматорськ». І цього разу обійшлося без підписання мирної угоди, господарі двічі змушували капітулювати воротаря гостей (2:0). Це була сота домашня перемога «Поділля» в першій лізі.

Перед заключними чотирма поєдинками осінньої частини сезону керівництво ФК «Ужгород» поставило перед командою завдання набрати як мінімум п’ять очок, інакше штрафних санкцій не уникнути. Підопічні Богдана Блавацького цей план уже перевиконали, здобувши дві перемоги поспіль — над «Оболонню» і минулої суботи — над «Волинню» (1:0). До речі, вирішальний гол забив колишній гравець лучан Віктор Хомченко. Ця звитяга дозволила закарпатцям залишити останній рядок турнірної таблиці.

А в сьогоднішньому поєдинку «Альянс» — «ВПК-Агро» суперники пробивали цілих п’ять пенальті. Нападник господарів Сергій Загинайлов усі свої три спроби реалізував, а його колега по амплуа з «ВПК-Агро» Сергій Куліш за рахунку 3:3 свою другу дуель воротарю господарів Ярославу Важинському програв. Відтак довелося обмежитися мирною угодою.

Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

24.03.2024 17:00

Перша ліга. «Карпати» в меншості дотиснули «Полтаву», а «Металург» був розтрощений аутсайдером

У центральному  поєдинку стартового туру в чемпіонській групі &la...

Підписатися на новини