Перша ліга. «Волинь» відзначила ювілей важливою звитягою

Поєдинок 18-го туру з «Альянсом» був для «Волині» 500-м у першій лізі. Звичайно, підопічним Альберта Шахова кортіло відзначити ювілей перемогою. Це лучанам удалося: на 72-й хвилині Богдан Кобзар, що вийшов на заміну, забив гол, який виявився вирішальним.

Ця звитяга (1:0) дозволила волинянам залишити зону вильоту й закріпитися в середині турнірної таблиці. Що ж до «Альянсу», то він зберіг свої позиції, бо найближчі переслідувачі не змогли записати до свого активу перемоги. Зрештою, на це було складно розраховувати, адже «Прикарпаття» та «Гірник-Спорт» грали в гостях із головними претендентами на підвищення у класі. Івано-франківці очікувано поступилися «Mеталісту» — 0:4 (до речі, це була 70-та домашня звитяга харків’ян у першій лізі), а футболісти з Горішніх Плавнів зуміли дати бій «Кривбасу».

Господарі не реалізували свої гольові моменти в першому таймі, а після перерви вже підопічні Ігоря Жабченка мали кілька нагод відзначитися. Відтак, було зафіксовано нічию, яку аж ніяк не назвеш миролюбною (0:0). «Кривбас» уже не програє вісім матчів, а «Гірник-Спорт» — дев’ять.

Що ж до «Кременя», то йому поки що не приносять жодних дивідендів зміни на тренерському містку. Під орудою нового керманича Романа Локтіонова команда з Кременчука поступилася вже тричі поспіль (цього разу — 0:2 «Поліссю») і випереджає лише аутсайдера — «Ужгород», який сьогодні сенсаційно взяв гору в Києві над «Оболонню» (1:0).

Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини