Олександр Караваєв: «Ми дуже натхненні й готові до матчу. Усі розуміють, що це вирішальна гра, і нам потрібна тільки перемога»

Захисник національної збірної України Олександр Караваєв поділився очікуваннями від виїзної гри проти Боснії і Герцеговини, яка відбудеться 16 листопада в Зениці (21.45).

Учора синьо-жовті провели тренування на НСК «Олімпійський», під час якого свій коментар щодо майбутньої зустрічі з боснійцями дав Олександр Караваєв.

«Ми дуже натхненні й готові до матчу. Усі розуміють, що це вирішальна гра. Нам потрібна тільки перемога. Ми дуже вмотивовані та прагнемо перемогти дуже впевнено.

У збірній України велика конкуренція. Усі грають у своїх клубах, перебувають у гарному тонусі, кожен готовий вийти на поєдинок і показати свої здібності більш ніж на сто відсотків. Ми всі деталі ретельно проробляємо на тренуванні, щоб бути повністю готовими під час матчу. Те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях, потім виконуємо під час гри. Усе дуже добре, коли ми розуміємо, що хочемо робити на футбольному полі.

Боснійці можуть бути немотивованими, розслабленими, без турнірних цілей, грати у свій футбол, і в них усе виходитиме. З іншого боку, можуть вийти ті виконавці, які мало грають у збірній. Їм можуть дати шанс себе проявити, оскільки для господарів цей матч нічого не вирішує. Вони можуть зіграти як добре, так і погано.

Тому нам треба показувати свою гру, щоб не відштовхуватися від гри суперника. Усе в нас вийде, якщо ми будемо заряджені та мотивовані», — сказав Караваєв.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.05.2024 16:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: гол Мудрика та результативні передачі Циганкова й Довбика

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило сім легіонер...

11.05.2024 10:00

Циганков та Довбик відзначилися результативними передачами в матчі чемпіонату Іспанії

У 35-му турі іспанської Ла Ліги «Жирона» футболістів збірн...

10.05.2024 16:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: передостанні тури для наших в Англії, Австрії та Португалії

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини