Андрій Павелко та Ігор Бєланов відзначили учасників дитячого турніру на Одещині

У смт Таїрове відбувся Турнір із футболу Ігоря Бєланова серед гравців 2012—2013 років народження. У змаганнях взяли участь 10 команд із різних населених пунктів Одеської області. Відзначити учасників турніру, вручити м’ячі в подарунок і поспілкуватися з юними футболістами завітали президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, володар «Золотого м’яча»-1986, співголова Комітету професіонального футболу УАФ Ігор Бєланов, видатні ветерани футболу Одещини Валерій Поркуян та Григорій Бібергал.

Фото Павла Кубанова

Головною особливістю цього турніру, як і інших змагань, які організовує Українська асоціація футболу для дітей, є гра маленьких футболістів не на результат, а заради власного задоволення. Тому переможцями в Турнірі Ігоря Бєланова стали всі його учасники, які отримали пам’ятні кубки, дипломи та медалі. Але головним сюрпризом для малечі стали вручені президентом УАФ Андрієм Павелком квитки на товариський матч національних збірних України та Болгарії, який відбувся 11 листопада. Адже більшість з учасників змагань змогли вперше в житті побувати на поєдинку головної команди країни, яка після п'ятирічної перерви виступила в Одесі на стадіоні «Чорноморець».

 

Фото Павла Кубанова 

«Проведення таких турнірів уже стало гарною традицією, і я вдячний президенту УАФ Андрію Павелку за сприяння в їхній організації, а також за його зусилля, спрямовані на популяризацію футболу серед дітей. Такі змагання є гарною нагодою для дітей поспілкуватися з ветеранами, які досягли найвищих вершин у футболі, й побачити на власні очі трофей, про який мріють мільйони юних футболістів. Вірю, що багатьох із них це надихне на успішну професійну кар’єру», — відзначив після церемонії нагородження учасників змагань Ігор Бєланов.

 

Фото Павла Кубанова

«Насамперед, вдячний батькам, які привели своїх діток у футбол і сьогодні активно підтримували їх під час турніру. Дякую нашій легенді Ігорю Бєланову, який завжди активно підтримує всі ініціативи УАФ, спрямовані на розвиток дитячо-юнацького футболу. Такі турніри — це завжди гарне свято футболу та можливість для діток поспілкуватися з легендами футболу. А ці зустрічі можуть для багатьох маленьких футболістів стати відправною точкою у виборі успішної зіркової кар’єри. Щиро цього бажаю всім учасникам Турніру Ігоря Бєланова та інших наших змагань!» — сказав Андрій Павелко. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини