Данило Сікан та Олександр Зубков поділилися своїми думками щодо найближчих матчів збірної України

Збірна України, яка готується до товариського матчу з Болгарією (11 листопада в Одесі) та поєдинку кваліфікації ЧС-2022 з Боснією і Герцеговиною (16 листопада в Зениці), розпочала свою тренувальну роботу.

Під час занять на НТК ім. В. Баннікова своїми думками про прийдешні протистояння поділилися нападник «Шахтаря» Данило Сікан та півзахисник «Ференцварошу» Олександр Зубков. 

Данило Сікан (нападник):

— Під час перебування в збірній я завжди в доброму гуморі. Матч із Боснією і Герцеговиною дуже важливий, і я думаю, що команда готова до нього. Усі хлопці в бойовому настрої. Шанси в нас дуже великі, потрібно лише виграти, та й край.

Щодо Болгарії, то я грав проти цієї команди на юнацькому рівні. Болгари — сильні гравці, які показують хороший футбол. У матчі із цією збірною можна підготуватися до поєдинку з Боснією і Герцеговиною. Одеса — чудове місто з гарним стадіоном. Уболівальники там завжди нас підтримують на топ-рівні.

Фото прес-служби УАФ

Олександр Зубков (півзахисник):

— Приємно побачитися з усіма хлопцями, поспілкуватися з ними. І, звичайно ж, ми будемо готуватися до серйозної гри. У першому матчі з Боснією і Герцеговиною нам трохи не вистачило, щоб здобути перемогу. Наразі нам нема чого втрачати, тому будемо більш настирливими, агресивними в атаці та організованими в обороні. 

Зараз у нас буде контрольний поєдинок із Болгарією, який можна розглядати як тренування з підвищеною відповідальністю, що дасть нам багато для підготовки до матчу з боснійцями.  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини