Перша ліга. «Прикарпаття» та «Гірник-Спорт» можуть втрутитися в боротьбу за підвищення в класі

Після серії невдач футболістам «Агробізнеса» поступово вдалося налагодити передусім гру в обороні, й справи пішли на краще. А після перемоги в 17-му турі над сусідом по турнірній таблиці, «ВПК-Агро» (1:0), подоляни вже близькі, аби залишити зону вильоту.

Окрім лідерів, «Mеталіста» та «Кривбасу», останнім часом тішать стабільністю ще дві команди — «Прикарпаття» та «Гірник-Спорт». Іванофранківці, яких тренує Олег Рипан, здобули вже четверту звитягу поспіль, цього разу — над «Олімпіком» (2:1), і реально претендують на місце серед колективів, що налаштовані на участь у перехідних матчах за право підвищитися в класі.

Намагаються не відставати й футболісти з Горішніх Плавнів, яким, схоже, навіть комфортніше перемагати на чужому полі. До речі, у протистоянні «Гірника-Спорту» та «Полісся» ще жодного разу не було підписано мирної угоди. Не став винятком і поєдинок, що відбувся минулої суботи: підопічні Ігоря Жабченка взяли гору — 1:0, поліщуки ж різко погіршили свої шанси на повернення до чільної групи.

А центральний матч туру відбувся в Сумах, де «Альянс» приймав «Оболонь». Господарі вийшли вперед на 29-й хвилині після удару Станіслава Шарая, але перед перервою гренадер «пивоварів» Олександр Батальський вирівняв становище — 1:1. На 56-й хвилині «Альянс» залишився в меншості після вилучення Шарая, та це не завадило Сергію Загинайлову вдруге змусити капітулювати воротаря «Оболоні». Проте невдовзі киянин Артур Mурза реалізував пенальті — 2:2. Та все ж останнє слово було за господарями: Андрій Герт забив переможний гол. 3:2.

Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:00

Перша ліга. «Карпати» в меншості дотиснули «Полтаву», а «Металург» був розтрощений аутсайдером

У центральному  поєдинку стартового туру в чемпіонській групі &la...

22.03.2024 12:00

Перша ліга. Сьогодні поновлюються змагання у двох групах

22 березня стартує весняна частина першої ліги. Сьогодні відбудуться д...

Підписатися на новини