Гравці жіночої збірної України поділилися думками після матчу з Іспанією у відборі ЧС-2023

У другому поєдинку європейської кваліфікації чемпіонату світу 2023 року синьо-жовті в Ковалівці поступилися Іспанії з рахунком 0:6. Після гри в ефірі YouTube-каналу УАФ такий результат оцінили футболістки нашої команди.

Натія Панцулая (захисник):

— Ми програли іспанкам у багатьох аспектах — психологічно, фізично, тактично. Пропущені в першому таймі голи — «дитячі». Ми не маємо права такі пропускати.

У мене був момент, коли треба було трохи сильніше віддати на Ольгу Овдійчук, а вона вже вирішила б. Я гадаю, що свою роль зіграла майстерність. Ми не виконали поставлених завдань.

Кожен наступний матч — на вагу золота. Ми розуміли, що з іспанками буде, можливо, не той рахунок, який нам потрібний, але налаштовувалися. Ще нічого не закінчено, для нас усе тільки починається. Надалі потрібно брати очки.

Ірина Саніна (воротар):

— Висновки будемо робити вже на наступному зборі. Після матчу тренер подякувала нам за гру, за те, що не було байдужості. Усі старалися, билися. Можливо, не вистачило холоднокровності, упевненості в собі. Ми знали, із ким граємо. Так, більше діяли від оборони, але знали, що можемо піти в контратаку. Проте в деяких моментах мандражували.

Було видно, як суперниці працюють із м’ячем при передачах і обробці. Потрібно реально дивитися на речі. На даний момент Іспанія — топ-збірна, яка на голову вища за нас.

Попереду — дві важкі виїзні зустрічі, у Шотландії та Угорщині, в яких нам у будь-якому випадку треба брати очки. Будемо налаштовуватися в них на перемогу.

Ольга Овдійчук (нападник):

— Звичайно, команда могла зіграти краще, але потрібно розуміти, із ким ми грали. Коли ми втрачали концентрацію та виникали вільні зони, іспанки одразу це використовували. Я вважаю, що перший тайм мав завершитися з рахунком 0:0. У другому таймі ключову роль зіграли втома та концентрація.

Можливо, не вистачило реалізації, останнього пасу, рішення пробити. Це мої помилки, я зроблю з них правильні висновки. Думаю, що в майбутньому все буде інакше.

Я сподіваюся, що ми досягнемо того результату, якого прагнемо. Будемо готуватися, суперники дуже хороші. Нам потрібно витиснути максимум із майбутніх матчів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.03.2024 12:00

Євро-2025 серед жіночих команд. Визначено місця й час початку матчів збірної України проти Косова та Хорватії

За підсумками жеребкування кваліфікації чемпіонату Європи 2025 року се...

15.03.2024 12:00

Жіноча збірна України посідає 34-те місце в рейтингу ФІФА

Міжнародна федерація футбольних асоціацій оприлюднила оновлений рейтин...

07.03.2024 15:00

Євро-2025 серед жіночих команд: визначився календар матчів збірної України в групі В4

5 березня відбулося жеребкування кваліфікації чемпіонату Європи 2025 р...

05.03.2024 17:00

Володимир Пятенко: «Плани в українок амбітні — завоювати путівку на Євро»

Відбулося жеребкування кваліфікації чемпіонату Європи 2025 року серед...

Підписатися на новини