Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів планує провести в Києві чергові загальні збори

9 грудня 2021 року Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів планує провести в Києві чергові загальні збори за участю професіональних гравців-членів ВАФП, делегованих від кожного професіонального футбольного клубу України.

У рамках підготовки до загальних зборів представники асоціації наразі здійснюють виїзди в усі професіональні футбольні клуби України (74 клуби — 63 чоловічі та 11 жіночих) із метою проведення зустрічей із гравцями.

Під час цих зустрічей із футболістами головних команд Української Прем’єр-ліги, Професіональної футбольної ліги України та жіночої вищої ліги представники асоціації проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з попередження договірних матчів, пояснюють алгоритм дій щодо встановлення й використання мобільного додатку ФІФПРО Red Button, надають консультації та допомогу з правових, освітніх, кар’єрних і медичних питань, обговорюють із гравцями актуальні питання професіонального футболу, проводять голосування з обрання найкращих гравців 2021 року в наступних номінаціях:

— кращий футболіст/краща футболістка;

— кращий голкіпер/краща голкіпер;

— кращий молодий футболіст (U-21)/краща молода футболістка (U-21);

— кращий легіонер/краща легіонерка, що виступає в Україні;

— символічна збірна 11-ти найкращих гравців серед чоловіків і жінок.

Представницям жіночого футболу окремо роз'яснюють права професіональних футболісток, які хочуть мати дітей під час своєї ігрової кар’єри, та інформують про відповідні зміни в регламентних документах ФІФА та УАФ.

Станом на 26 жовтня представниками асоціації проведені зустрічі з гравцями 21-го професіонального футбольного клубу. До 9 грудня планується провести аналогічні зустрічі в решті ФК.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.03.2023 10:00

Як Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів допомагає гравцям у воєнний час

Із моменту повномасштабного вторгнення російської армії в Україну 24 л...

Підписатися на новини