Перша ліга. «Альянс» стає порушником спокою й може замахнутися на підвищення в класі

«Оболонь» не скористалася нагодою відірватися від групи переслідувачів, що також претендують на потрапляння до чільної групи.

Хоча здавалося, саме «пивовари» — фаворити в протистоянні із середняком, «Гірником-Спортом». Проте підопічні Ігоря Жабченка довели, що їх не варто недооцінювати. Налаштованість гостей була вищою, і наприкінці першого тайму Руслан Паламар відкрив рахунок, скориставшись націленою передачею Вадима Яворського. А на 74-й хвилині вже Паламар асистував Яворському, і той засмутив воротаря господарів Василя Литвиненка вдруге. Довів справу до розгрому Андрій Понєдєльнік. 0:3.

Невдача киян дуже потішила їхніх конкурентів у боротьбі за підвищення в класі, які не змарнували шансу збільшити відрив: «Металіст» прогнозовано завдав розгромної поразки «Кременю», а «Альянс» вирвав перемогу в «Олімпіку». Гості відкрили рахунок, але після перерви Руслан Пісний та Валерій Рогозинський двічі вразили ворота «олімпійців». 2:1.

А от «Кривбас» продовжує втрачати очки на виїзді. У Дніпрі підопічні Олександра Бабича не зуміли довести свою перевагу над «ВПК-Агро» — 0:0.

Діями тернопільської «Ниви» в поєдинку в Луцьку з «Волинню» керував новий головний тренер — Андрій Купцов. Гості ні в чому не поступалися лучанам, і в підсумку було зафіксовано бойову нічию — 1:1.

Не менш гостра боротьба точиться серед аутсайдерів. Із кожним туром погіршуються шанси врятуватися від вильоту в «Агробізнесу» та «Ужгорода».

Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини