«Відкриті уроки футболу» в Новоархангельську на Кіровоградщині

Проєкт «Відкриті уроки футболу» Української асоціації футболу та благодійного фонду «Розвиток футболу України» був продовжений у Новоархангельську на Кіровоградщині, де його організували Кіровоградська обласна асоціація футболу та місцева громада.

Фото УАФ

Цієї осені у формат футбольного фестивалю було включено компонент інклюзивних занять завдяки синергії з проєктом Міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation «Так, я можу!».

Фото УАФ

У фестивалі взяли участь школярі закладів освіти Новоархангельська, які сформували окремі команди. Поле стадіону було поділено на локації, за якими були закріплені волонтери — досвідчені тренери-викладачі з футболу ДЮСШ, учителі загальноосвітніх шкіл селища, психолог та представники Національної поліції України.

Фото УАФ

Перед початком фестивалю відбулася церемонія відкриття, в якій узяли участь голова Кіровоградської обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний, начальник Кіровоградського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Шевченко, селищний голова Юрій Шамановський, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олена Онищенко та директор Новоархангельського НВК-гімназії Ірина Косенко. Під час відкриття також відбулося нагородження медалями срібних призерів чемпіонату Кіровоградської області з футболу серед аматорських команд першої ліги сезону 2021 року.

Фото УАФ

Діти з великою радістю взяли участь у футбольних іграх, конкурсах, вправах на влучність, швидкість, спритність, знайомилися із секретами футболу з допомогою своїх наставників — креативних волонтерів, лідерами яких виступили Валерій Бутенко та Сергій Горбачов.

Фото УАФ

На завершення фестивалю після спільного фото дітей пригостили солодощами.

Нагадуємо, що вже другий рік поспіль формат проведення «Відкритих уроків футболу» адаптований до норм протиепідемічного режиму та соціального дистанціювання.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини