Перша ліга. «Металіст» ледь уникнув поразки в Горішніх Плавнях, а «Кривбас» здобув важку перемогу над «Волинню»

Перший календарний матч під орудою нового головного тренера Олександра Бабича провів «Кривбас» — із  «Волинню».

До перерви перевага господарів сумнівів не викликала. Ігрову перевагу в забиті м’ячі матеріалізували Артем Щедрий та бразильський легіонер Вагнер. Та варто було лучанину Богдану Кобзарю на 61-й хвилині скоротити відставання в рахунку до мінімуму, як у діях криворіжців зникла впевненість у своїх силах, і їм зі скрипом вдалося втримати перемогу — 2:1.

Після фінального свистка Олександр Бабич не приховував свого задоволення здобутими трьома очками, але висловив сподівання, що в наступних поєдинках його нові підопічні будуть діяти змістовніше й креативніше.

А сьогодні ледь не сталася сенсація в Горішніх Плавнях, де один з аутсайдерів, «Гірник-Спорт», зустрічався з фаворитом — «Металістом». Господарі наприкінці першого тайму вийшли вперед після удару Єгора Твердохліба. Харків’яни активізувалися лише провівши кілька замін, і на 73-й хвилині бразилець Пейшоту врятував «Металіст» від першої поразки — 1:1. До речі, це вже дев’ятий гол латиноамериканця в чемпіонаті першої ліги, й він очолив гонитву серед бомбардирів.

Завершували 12-й тур два протистояння в Хмельницькій області. «Поділля» приймало одного з лідерів — «Альянс». У першому таймі рахунок не було відкрито, до речі, у стартовому складі не було лідерів гостей — Вячеслава Піднебенного, Костянтина Ярошенка та Сергія Загинайлова. Після перерви суперники значно краще діяли в обороні і, зрештою, усе закінчилося підписанням мирної угоди — 0:0.

А ось у Волочиську господарі встигли відзначитися наприкінці першому тайму після удару Богдана Семенця, хоча гості з «Ужгорода» ні в чому не поступалися. Після перерви суперництво точилося на зустрічних курсах, мав нагоду вирівняти становище Василь Піняшко, але воротар господарів Олег Мозіль виявився на висоті. Проте на 84-й хвилині й він був безсилий після підступного пострілу Віктора Ряшка — 1:1. Ця нічия більше потішила сусідів подолян і закарпатців по турнірній таблиці.

Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини