Микола Шапаренко: «Попередній поєдинок із Фінляндією залишив негативні спогади, у нас є привід виправитися»

Півзахисник національної збірної України Микола Шапаренко поділився емоціями після привітання з днем народження в головній команді країни.

Учорашнє вечірнє тренування синьо-жовтих розпочалося з приємного сюрпризу. В. о. головного тренера Олександр Петраков, традиційно зібравши футболістів у коло, привітав із днем народження Миколу Шапаренка. Від імені команди коуч подарував імениннику футболку з автографами всіх партнерів та номером 23. 

«Було приємно отримати пам’ятну футболку, яка залишиться зі мною надовго й буде нагадувати про цей збір. Усі бажали мені здоров’я. Я думаю, це найголовніше зараз», — сказав Шапаренко в коментарі для YouTube-каналу УАФ.

Також півзахисник висловив свою думку щодо найближчого поєдинку збірної: «На нас очікує гра з фінами на виїзді. Це хороша команда, до якої потрібно добре підготуватися, вивчити її сильні та слабкі сторони. Попереду підготовка до матчу.

Попередній поєдинок із Фінляндією залишив негативні спогади, оскільки ми домінували протягом усієї гри, але суперники забили гол просто з нічого. У нас є привід виправитися, тож працюватимемо по максимуму.

Деякі хлопці травмувалися. Бажаю їм здоров’я, щоб швидше одужували».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.03.2024 14:00

Гостями програми Влади Седан стали Георгій Бущан та Микола Шапаренко

Збірна України продовжує тренування в іспанській Марбельї, готуючись д...

20.04.2020 18:01

Кадри збірної України в циклі Євро-2020: Микола Шапаренко

У відборі до Євро-2020 півзахисник київського «Динамо» Мик...

19.03.2018 18:22

Микола Шапаренко: «Дуже зрадів виклику до молодіжної збірної»

Футболіст київського «Динамо» Микола Шапаренко розповів пр...

Підписатися на новини