На ХІІ Міжнародній спартакіаді «Офіцерські старти» перемогла збірна Національного університету оборони України

У спорткомплексі Національного університету оборони України протягом трьох днів проходили міжнародні змагання із семи видів спорту — міні-футболу, плавання, кульової стрільби з ПМ, настільного тенісу, шахів, бадмінтону та більярду.

Фото Павла Кубанова

Участь у ХІІ Міжнародній спартакіаді «Офіцерські старти» взяли представники збройних сил Італії, Латвії, Литви, Великої Британії та Сполучених Штатів Америки. Україна на змаганнях була представлена збірними Генерального штабу ЗС України, видів Збройних сил України, Національної академії Служби безпеки України та Національного університету оборони України.

Фото Павла Кубанова

Перше загальнокомандне місце у змаганнях виборола збірна господарів спартакіади — команда Національного університету оборони України.

Фото Павла Кубанова

Учасників фінального матчу з міні-футболу та всіх спортсменів привітав перший віце-президент Української асоціації футболу Олексій Михайличенко, який, зокрема, сказав: «Вітаю всі команди, які беруть участь у традиційних міжнародних змаганнях! Українська асоціація футболу завжди радо підтримує соціальні й спортивні проєкти, в яких беруть участь наші захисники, а для мене особисто велика честь бути гостем «Офіцерських стартів»-2021 та нагороджувати кращих учасників змагань. Дякую всім військовослужбовцям України за те, що невтомно захищаєте мир в Україні! Бажаю вам міцного здоров'я й нових перемог — як на спортивних майданчиках, так і на службі!»     

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.08.2023 11:43

Олексій Михайличенко: «УАФ буде боротися за те, щоб росія відійшла від футболу якнайдалі»

Факт надісланої від Української асоціації футболу заяви до УЄФА з прох...

23.08.2021 14:28

Представники Української асоціації футболу взяли участь у форумі ветеранів і волонтерів

Перші віце-президенти УАФ Вадим Костюченко та Олексій Михайличенко пре...

24.07.2021 22:10

Олексій Михайличенко: «Матчі пам’яті наших полеглих воїнів не менш важливі, ніж ігри на чемпіонаті Європи»

Перший віце-президент Української асоціації футболу Олексій Михайличен...

Підписатися на новини