Vbet Кубок України-2021/2022. «Металіст», «Альянс» та «ЛНЗ» вибили з розіграшу старших за рангом

На стадії четвертого раунду (1/16 фіналу) до учасників кубкових баталій приєдналися й представники елітного дивізіону. Але декому з них одразу довелося розпрощатися з надією наблизитися до почесного трофея.

Першим порушником спокою став лідер першої ліги, «Металіст», який здолав опір «Десни». Уже за традицією всі 26 668 квитків, що надійшли у продаж, швидко знайшли своїх щасливих власників. І саме потужна підтримка 12-го гравця допомогла харків’янам здобути вольову звитягу. Адже рахунок наприкінці першого тайму зусиллями Волошина відкрили чернігівці. Але керманич господарів Олександр Кучер угадав із заміною, випустивши англійського легіонера Харріса, і той вирівняв становище. Уболівальники гнали свою команду вперед, і на 88-й хвилині після розіграшу стандартного положення Mизюк вколотив м’яч у сітку воріт чернігівців.

Слідом за «Десною» зійшов із кубкової дистанції ще один представник УПЛ — «Інгулець». У Черкасах підопічні Сергія Лавриненка забили першими — на 19-й хвилині відзначився Плохотнюк. Проте ще до перерви універсал «ЛНЗ» Долінський відновив паритет, а на 90+3-й Сторчоус приніс господарям таку бажану звитягу. До речі, Сторчоус з’явився на полі лише на 77-й хвилині замість Бобка. Тож прозорливості наставника «ЛНЗ» Юрія Бакалова можна тільки позаздрити.

Третім невдахою став «Минай», який у Сумах поступився «Альянсу». Підопічні Юрія Ярошенка здобули супервольову перемогу, адже програвали — 0:2, але потім забили тричі поспіль.

А найнапруженішим виявилося суперництво в Луцьку, де «Волинь» приймала «Маріуполь». Уже на 21-й хвилині лучанина Цюпу було вилучено з поля. Але господарі чинили впертий опір, і зрештою справа дійшла до серії післяматчевих пенальті. У цій футбольній лотереї щасливий квиток дістався азовцям.

Vbet Кубок України-2021/2022. Четвертий раунд (1/16 фіналу): офіційні дані

Підписатися на новини