Ставай профі разом із найкращими кіберами країни: кіберфутбольний курс в ESportsBattle Academy

Кіберфутбол, так само, як і традиційний спорт, вимагає постійних зусиль та тренувань. І важливо розуміти, що тільки самостійної гри вдома не вистачить, щоб стати профі за короткий час.

Початківці переважно обирають самоосвіту, адже Інтернет сьогодні дозволяє кожному знайти інформацію, онлайн-курси, відео з лайфхаками. Але здебільшого самоосвіта не може задовольнити всі навчальні потреби, у ній бракує системності, дисциплінованості, менторського контролю. Правда в тому, що стати успішним кіберспортсменом можна лише завдяки регулярним тренуванням, пошуку нових фішок та практикуванню скілів у грі із суперниками.

В Україні кіберспортсмени-початківці мають можливість підвищити свої скіли та отримати нові знання під менторством найкращих практикуючих кіберспортсменів на курсах освітньої платформи ESportsBattle Academy.

Кіберфутбольний курс платформи проходить онлайн у невеликих групах по дві-чотири особи, а також у формі індивідуальних уроків. Програми підходять гравцям різного рівня, адже академія розробляє заняття з урахуванням індивідуальних побажань, сильних сторін, зон росту студента та поставлених цілей. На уроках студенти не тільки грають, але й розглядають приклади матчів, відпрацьовують різні техніки, отримують особисті поради від викладачів.

В академії можна обрати не тільки кіберфутбольний, але й кібербаскетбольний курс.

Детальніше про академію, навчальні програми та гранти на навчання — на офіційному сайті ESportsBattle Academy: https://esportsbattle.academy.

ESportsBattle Academy — це освітня платформа для геймерів-початківців різних кіберспортивних дисциплін та фахівців кіберспортивних професій.

Академію підтримує Українська асоціація електронного футболу та найбільша кіберспортивна платформа в Україні — ESportsBattle.

Стежте за новинами академії в соцмережах:

Instagram | Facebook | YouTube

Сайт https://esportsbattle.football/

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини