Андрій Павелко взяв участь у саміті УЄФА Grow в Молдові

Цими днями в Кишиневі проходить саміт УЄФА Grow, в якому беруть участь представники національних асоціацій Молдови, України, Естонії, Литви, Казахстану, Азербайджану та УЄФА.

Нашу футбольну спільноту на цьому заході представили президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, президент ПФЛ Олександр Каденко, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий і заступник генерального секретаря УАФ Андрій Бондаренко.

Фото УАФ

Учасники саміту обговорили різні аспекти та досвід впровадження в різних країнах програми УЄФА Grow та можливості для розвитку співпраці в популяризації масового футболу. У своєму привітальному слові президент Федерації футболу Молдови Леонід Олейніченко та менеджер Департаменту розвитку національних асоціацій УЄФА Олександр Кучерявий відзначили важливість співробітництва між різними асоціаціями в розвитку футболу, зокрема, організовуючи й такі заходи під егідою програми УЄФА GROW, які мають на меті надання сталої підтримки національним асоціаціям в Європі.

Фото УАФ

Під час саміту Андрій Павелко поділився успішним досвідом реалізації програми в Україні в трьох пілотних областях та тим, як УЄФА Grow сприяє збільшенню залученості різних верств населення до футболу. Президент УАФ високо оцінив важливість співпраці між асоціаціями в рамках порядку денного сесії й ключову позитивну роль УЄФА в цьому процесі. Також Андрій Павелко розповів про нові ініціативи з розвитку футболу в Україні, що викликало великий інтерес в учасників зустрічі.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

Підписатися на новини