Перша ліга. «Металіст» знову тримає ворота на замку, а бомбардир «Кривбасу» оформляє покер

«Металіст» випереджає переслідувачів за всіма компонентами, починаючи з кількості вболівальників на домашніх матчах і закінчуючи переможною серією. Ось і в поєдинку 8-го туру в Краматорську підопічні Олександра Кучера без проблем завдали господарям розгромної поразки — 3:0.

Утім, знайшлися команди, які у звітному турі перевершили слобожан за результативністю. Передусім маємо на увазі «Кривбас», який розгромив «Ужгород». У першому таймі постарався Олексій Хобленко, який оформив покер. Раніше він більше двох м’ячів в одному матчі не забивав. Міг Хобленко розраховувати й на більше, але на початку другого тайму був замінений. Проте це не завадило йому з вісьмома голами впевнено очолити гонку серед бомбардирів. Останнє ж слово було за Володимиром Займенком. «Кривбас» перемагає (5:0) та намагається не відстати від «Металіста».

Також віддамо належне футболістам «Полісся» та «Кременя», які здобули вже по три звитяги поспіль. До речі, команду з Кременчука не вибив із колії навіть пропущений у дебюті гол від «Агробізнесу». Після перерви господарі додали обертів і тричі змусили подолян капітулювати — 3:1. Після чергової невдачі «Агробізнес» опустився вже на 15-е місце, позаду лише явний аутсайдер — «Ужгород».

А 13 вересня в поєдинку в Тернополі, який завершував програму 8-го туру, п’ять разів вразили ворота місцевої «Ниви» футболісти «Альянсу». Тільки після цього спантеличені господарі спромоглися на гол престижу — 1:5.

Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини