Перша ліга. «Металіст» — у відриві, а «Альянс» зупиняє «Кривбас»

Схоже, «Металіст» намагається пройти всю турнірну дистанцію на одному диханні й достроково забезпечити собі перепустку до елітного дивізіону. Уже сьома перемога поспіль, цього разу над «ВПК-Агро», дозволила підопічним Олександра Кучера піти у відрив. Надто що найближчі переслідувачі зазнали очкових втрат.

А от кому непереливки, так це «Ужгороду», який зазнав уже шостої поразки й опинився на дні турнірної таблиці, і викарабкатися звідти буде надзвичайно важко.

Центральний поєдинок 7-го туру відбувся в Сумах, де «Альянс» приймав «Кривбас», який не приховує свого бажання підвищитися в класі. Уже в дебюті господарі провели зразкову комбінацію, і Сергій Загинайлов із передачі Костянтина Ярошенка вивів свою команду вперед. Футболісти з Липової Долини продовжували диктувати умови, але подвоїли рахунок лише в середині другого тайму, коли після сольного проходу відзначився Микола Агапов. Єдине, що вдалося гравцям «Кривбасу», так це після реалізованого Романом Дебелком на 77-й хвилині пенальті зменшити відставання до мінімуму. Заради справедливості слід сказати, що невдовзі Денис Васін пробив у верхній кут воріт «Альянсу», але голкіпер господарів Ярослав Важинський в ефектному кидку відвів загрозу. Таким чином, «Альянс» завдає першої поразки «Кривбасу» — 2:1.

«Це була краща наша гра цього сезону, — сказав головний тренер «Альянсу» Юрій Ярошенко в коментарі офіційному сайту УАФ. — На відміну від гостей, ми взяли на озброєння короткі й середні передачі, багато комбінували, намагаючись скористатися вільними зонами на половині поля «Кривбасу». Мої підопічні виконали установку, двічі забили, створили більше гольових моментів і, вважаю, заслужено перемогли».

Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

24.03.2024 17:00

Перша ліга. «Карпати» в меншості дотиснули «Полтаву», а «Металург» був розтрощений аутсайдером

У центральному  поєдинку стартового туру в чемпіонській групі &la...

Підписатися на новини