Підтримка національної збірної й соціальних футбольних проєктів — основна мета співпраці УАФ із компанією Vbet

У рамках передматчевої прес-конференції напередодні гри відбору ЧС-2022 Україна — Франція відбулося представлення нового Преміум-спонсора національної збірної України — компанії Vbet.

У заході взяли участь президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, СЕО Vbet Ukraine Георгій Гівішвілі, перші віце-президенти УАФ Олег Протасов, Анатолій Демяненко та Олексій Михайличенко.

Як було оголошено, у день матчу на території стадіону компанія Vbet побудує містечко розваг, де вболівальники зможуть цікаво, спортивно й весело провести час до початку поєдинку й долучитися до свята.

— Зараз дуже важливий етап у житті українського футболу, і важливо заручитися підтримкою надійних партнерів, — сказав Андрій Павелко. — Партнерів, які мають на меті реалізацію різних соціальних проєктів. Підтримка нашої збірної й наших ініціатив — це основна мета нашої співпраці. Ми розраховуємо, що компанія Vbet сприятиме в реалізації стратегії розвитку українського футболу.

Фото Павла Кубанова

— Хочу сказати, що для нас велика честь та гордість отримати таку можливість — бути партнерами та спонсорами, брати участь у спільних проєктах з Українською асоціацією футболу, — сказав представник компанії Vbet Георгій Гівішвілі. — Ідеться про підтримку національної команди, жіночої збірної, адже жіночий футбол зараз на підйомі в усьому світі. Будемо робити все, що в наших силах, щоб розвивати цей напрям і надалі. Є також чимало проєктів навколо спонсорства, які ми маємо намір просувати.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини