Vbet — Преміум-спонсор національної збірної команди України з футболу

Угоду про співпрацю укладено на три роки. Вона набуває чинності саме сьогодні, 1 вересня, у день матчу національної збірної України проти команди Казахстану в межах кваліфікації чемпіонату світу 2022 року.

«Компанія Vbet щаслива презентувати співпрацю з головною командою нашої країни. Нещодавно кожен українець спостерігав за блискучими виступами збірної на Євро-2020, і ми всі разом раділи потраплянню команди у чвертьфінал! Це були неймовірні емоції, які підтримали хвилю розвитку українського футболу в цілому. Vbet пишається можливістю стати частиною команди і зробить все можливе, щоб український уболівальник завжди був ближче до збірної, а футболісти та тренерський штаб відчували підтримку 12-го гравця», — прокоментував початок співпраці СЕО Vbet Ukraine Георгій Гівішвілі.

«Підтримка спонсорів та партнерів є міцною платформою для розвитку й досягнень футболу національного рівня. І нам надзвичайно приємно вітати компанію Vbet у нашій футбольній сім’ї. Переконаний, що разом нам вдасться зробити улюблену гру мільйонів ще більш видовищною та захоплюючою для вболівальників. Адже відвідання матчів збірної, окрім споглядання гри головної команди країни, це ще й незабутня атмосфера свята, безліч активностей та особливий дух єднання й патріотизму, коли мільйони сердець сповнені спільного прагнення — перемоги України!

Віримо в перемоги та рухаємося їм назустріч разом із підтримкою надійних партнерів», — відзначив президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

Vbet глобально співпрацює зі спортивними командами та змаганнями по всьому світу. Компанія Vbet є партнером футбольних клубів «Ворскла», «Олександрія», «Монако» та «Портсмут», кіберспортивної команди «Альянс» та співпрацює з багатьма іншими спортивними командами та змаганнями. Починаючи із сезону-2021/2022 Vbet став титульним партнером Української Прем'єр-ліги, а також Кубку та Суперкубку України.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.04.2024 17:52

Артем Довбик забив свій 19-й м’яч в іспанській Ла Лізі сезону-2023/2024

У матчі 33-го туру іспанської Ла Ліги «Жирона» футболістів...

25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

Підписатися на новини