Завершення та результати першого сезону ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE

Усі ми любимо видовищні кіберфутбольні матчі, із задоволенням спостерігаємо за улюбленими гравцями і, звісно, радіємо їхнім досягненням. У 2020-му та 2021 роках найбільша концентрація вибухових моментів і найскіловіших українських геймерів була в першій національній кіберфутбольній лізі за підтримки Української асоціації електронного футболу — ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE.

Кіберспортсмени змагалися в дивізіонах PRO й AMATEUR. За час чотирьох сезонних кваліфікацій було зіграно 849 кіберфутбольних матчів, в яких узяли участь 1044 фіфери. До GRAND FINAL пройшли 16 найкращих кіберфутболістів країни. Серед фіналістів дивізіону PRO можна було побачити ForlanFS, Yozhyk, BlackStar98, STEPOVER.

Перемогу в PRO Division здобув Андрій STEPOVER Шакалов, він отримав місце в національній збірній із кіберфутболу. Срібним призером став Даниїл xSHILITO Шелаєв, а бронзу виборов Євген Yozhyk Мостовик.

Призерами AMATEUR Division стали:

1-е місце — Cтаніслав ffofficial Горват;

2-е місце — Дмитро Kray_me Крайнік;

3-є місце — Олександр alex_slipchuk Сліпчук.

Хлопці отримали грошові винагороди та ESportsBattle Points у PRO Division 2021—2022.

Турнір був насичений крутими моментами й матчами, які ви можете подивитися на офіційному YouTube-каналі ESportsBattle.

Підписуйтесь на соцмережі ESportsBattle, де на вас чекає цікавий кіберспортивний контент, і ставайте частиною крутого ком'юніті.

Instagram | Facebook | YouTube

Сайт https://esportsbattle.football/

ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE — кіберфутбольна ліга, яка складається із чотирьох сезонних кваліфікацій та Grand Final, що проходять протягом року. Це перша національна кіберфутбольна ліга, організована за підтримки Української асоціації електронного футболу (УАЕФ) для професійних гравців (PRO Division) та аматорів (AMATEUR Division). Загальний призовий фонд ліги склав 300 тис. грн.

ESportsBattle — найбільша кіберспортивна платформа в Україні, яка включає кіберспортивну академію, національні турніри, матчі 24/7, а також ком'юніті гравців і фанатів esports.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини