Імена переможців GRAND FINAL ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE 2020/2021

14—15 серпня пройшов останній турнір наймасштабнішої української кіберфутбольної ліги ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE 2020/2021 — GRAND FINAL.

Найкращі спортсмени-професіонали PRO Division змагалися в гранд-фіналі за грошові призи та місце в українській збірній з кіберфутболу, а вісім найкращих аматорів — за грошові винагороди та нарахування ESportsBattle Points у PRO Division 2021/2022 (для трійки переможців AMATEUR Division).

Переможці AMATEUR Division:
1-е місце — Cтаніслав ffofficial Горват,
2-е місце — Дмитро Kray_me Крайнік,
3-є місце — Олександр alex_slipchuk Сліпчук.

Перемогу в PRO Division здобув Андрій STEPOVER Шакалов. Він отримав місце в національній збірній з кіберфутболу. Срібним призером став Даниїл xSHILITO Шелаєв, а третє місце виборов Євген Yozhyk5 Мостовик.

Андрій STEPOVER Шакалов поділився враженнями від фіналу: «Хвилювання зашкалювало, тому що ми з xSHILITO обидва хотіли виграти. У першому матчі я виграв серію пенальті, у другому — виграв у додатковий час, але, я б сказав, мені просто більше пощастило.

Дійсно, крім останнього, усі матчі були напруженими, гра була переважно в центрі поля, ніхто не хотів поступатися, сильно ризикувати й віддавати м'яч. Коли ми досягли рахунку 2:2, я перебудувався на п’ять захисників. Після першого свого голу xSHILITO, звісно ж, отримав перевагу як у грі, так і в психологічному плані. Але в останньому матчі я все-таки зміг зібратися й перемогти.

Загалом це була відмінна гра, гідна фіналу. Я вважаю, що сезон FIFA 2021 був найкращим. Але кубок потрібно відстоювати, тому в наступному році планую активно брати участь у турнірах».

ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE 2020/2021 — кіберфутбольна ліга, яка складається з чотирьох сезонних кваліфікацій та Grand Final, що проходять протягом року. Переможець ліги отримає місце в національній збірній України з кіберфутболу й буде представляти країну на міжнародних змаганнях. Це перша національна кіберфутбольна ліга, організована за підтримки Української асоціації електронного футболу (УАЕФ) для професіональних гравців (PRO Division) та аматорів (AMATEUR Division). Загальний призовий фонд ліги склав 300 000 грн.

ESportsBattle — найбільша кіберспортивна платформа в Україні, яка включає кіберспортивну академію, національні турніри, матчі 24/7, а також ком'юніті гравців і фанатів esports.

Стежте за нашими медіаресурсами, щоб першими дізнаватися про всі новини ESportsBattle: FacebookInstagramYouTube.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини