Асоціація футзалу України підписала договір про співпрацю з Parimatch

У четвер, 12 серпня, у PMHUB у Києві відбулася презентація партнерства Асоціації футзалу України з новим титульним спонсором — компанією Parimatch.

Партнерство Асоціації футзалу України з Parimatch стосуватиметься роботи з проведення матчів національної збірної команди України, чемпіонату України серед команд Екстра-ліги, Суперкубку України, Кубку України, Матчу зірок та церемонії «Зірки року». Контракт підписаний терміном на один рік із можливістю пролонгації ще на два роки.

Фото Parimatch

Під час заходу Асоціація футзалу України та Parimatch представили ребрендинг логотипу АФУ та нове лого чемпіонату, який носитиме назву «Parimatch Екстра ліга».

Новий сезон «Parimatch Екстра ліги» розпочнеться з гаслом «перезапуск футзалу», і він насамперед стосуватиметься покращення висвітлення цього виду спорту в мас-медіа, активної роботи з уболівальниками, а також низки інших цікавинок.

Фото Parimatch

«Головна мета нашої співпраці з Parimatch полягає в розвитку футзалу як виду спорту, — зазначив президент Асоціації футзалу України Сергій Владико. — Ми хочемо активніше працювати з уболівальниками, ЗМІ й прагнемо спільними зусиллями підвищити привабливість цього виду спорту. Parimatch є лідером ринку у своєму сегменті, й для нас є почесною співпраця з такою компанією».

Фото Parimatch

«Для нас дуже важливо, щоби футзал вийшов на новий рівень, оскільки наші інвестиції напряму залежать від того, як працюють асоціація та клуби. Асоціація футзалу України продемонструвала, що вона готова розвиватися. Мені дуже хочеться, щоб українським футзалом пишалися, а на матчах збиралися повні зали людей. Тож, ми тішимося від такого партнерства й із задоволенням докладемо максимум зусиль для розвитку цього виду спорту», — сказав під час заходу представник компанії Parimatch Філіп Орлов.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.07.2023 15:33

Українські команди виступлять на чемпіонаті Європи з футзалу серед закладів вищої освіти

У хорватському місті Спліт із 18-го до 26 липня проходитиме чемпіонат...

24.07.2021 14:40

Керівники УАФ та АФУ обговорили можливість подання заявки на проведення в Україні Євро з футзалу

Учора в приміщенні Будинку футболу за участю керівництва Української...

27.05.2021 15:20

На НСК «Олімпійський» відбулася звітно-виборча конференція Асоціації футзалу України

26 травня на НСК «Олімпійський» пройшла восьма звітно-вибо...

Підписатися на новини