PES Summer Cup: дивися топовий кіберфутбол наживо на YouTube-каналі УАФ!

7-го та 8 серпня проходитиме фінальний раунд заключного в сезоні-2020/2021 кіберфутбольного турніру, організованого Українською асоціацією електронного футболу, — PES Summer Cup (початок — о 12.00 за київським часом).

За перемогу в літніх змаганнях з електронного футболу посперечаються вісім найсильніших кіберфутболістів за підсумками онлайн-кваліфікації, яка проходила 31 липня та 1 серпня.

Сергій Sergobibika Марченко, Юрій AbracadabraBrr Панченко, Микита Gkrevtsidis Гревцов, Ігор ighor_8 Любчак зустрінуться між собою в межах групи «А», а в онлайн-протистояннях групи «Б» візьмуть участь Геннадій stormlg Мамедов, Максим Makson_AAA Андрасюк, Роман Roma_zubrik Зубрилін та Віталій bydbprosche Литвинов.

Нагадаємо, що турнір проходить на платформі PlayStation 4 з використанням симулятора PES 2021.

На учасників змагань чекає призовий фонд від ESportsBattle у розмірі 30 тис. грн, який буде розподілений між чотирма найуспішнішими гравцями.

YouTube-канал Української асоціації футболу транслюватиме наживо всі віртуальні баталії фінальної частини PES Summer Cup. 7 серпня дивися ігрові серії групової стадії, а 8 серпня — вирішальні матчі за чемпіонський титул.

Ми знаємо, як ти проведеш кінець цього тижня, адже топовий кіберфутбол за участю найкращих гравців у PES пропустити не можна!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини