Друга ліга. На чільних позиціях — тріо дебютантів і «Карпати» з Галича

Другий тур у друголіговому чемпіонаті стартував 30 липня протистоянням у Мар’янівці, де «Таврія» приймала «Енергію». Ці команди добре знають одна одну, адже раніше навіть проводили в Новій Каховці спільні тренувальні збори, зясовували стосунки в спарингах, обмінювалися гравцями.

Ось чому часу на розвідку суперники не витрачали. Уже в середині першого тайму Ярослав Терехов з «Енергії» вивів свою команду вперед. Господарі додали обертів перед перервою, й Андрій Барладим вирівняв становище. А другий тайм був за підопічними Сергія Пучкова, які тричі змушували гостей розпочинати із центра поля завдяки влучним ударам Олексія Бойка, Михайла Кривича та Валерія Долі. Відтак — 4:1 на користь «Таврії», яка очолила турнірну таблицю в групі «Б».

Але сьогодні «Полтава» в гостях завдала поразки «Перемозі» з рахунком 1:0 (відзначився Дмитро Копитов) і випередила «Таврію». Підопічні Володимира Сисенка — єдині в цій групі, хто ще не зазнав очкових втрат.

А лідер групи «А», «Карпати» з Галича, на стадіоні «Рух» в Івано-Франківську приймав сьогодні «Чайку». Долю напруженого протистояння вирішив гол, забитий на 77-й хвилині галичанином Олегом Березою. 1:0.

Центральний же поєдинок відбувся в Києві, де «Лівий берег» зустрічався з «Епіцентром», який не приховує своїх намірів підвищитися в класі. На 39-й хвилині киянин Андрій Запорожан змусив капітулювати воротаря гостей. А наприкінці матчу господарі довели справу до розгрому після пострілів Олега Карамушки, Андрія Співакова та Віктора Берка. 4:0.

Свій першій поєдинок у другій лізі провели й оновлені «Карпати» зі Львова, які декласували «Рубікон» — 3:0. Дубль оформив Олександр Дударенко.

Без втрат виступає ще один дебютант, «Мункач», який у Чернівцях вирвав перемогу в «Буковини» завдяки вирішальному голу Максима Гірного на 87-й хвилині — 1:0 на користь гостей.

Група «А». Технічні дані та турнірна таблиця

Група «Б». Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:18

Друга ліга. Нічия ФК «ЮКСА» в Одесі найбільше потішила конкурентів

Весняна частина сезону в третьому за рангом дивізіоні розпочалася з 20...

22.03.2024 14:00

Друга ліга. Сьогодні стартує весняна частина змагань

Слідом за першоліговою першістю України 22 березня стартує весняна час...

29.02.2024 16:30

Друга ліга. «Звягель» підсилився двома легіонерами, а «Карпати-2» запросили українця з Естонії

Поступово клуби третього за рейтингом вітчизняного дивізіону активізув...

Підписатися на новини