Vbet Кубок України: нові логотип та стиль

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування першого попереднього етапу Кубку України сезону-2021/2022. Перед процедурою було оголошено про угоду щодо титульного партнерства Кубку України між УАФ та компанією VBET. Отже, три наступні сезони турнір носитиме назву «vbet Кубок України».

Керівник департаменту розвитку партнерських відносин VBET Ukraine Антон Світличний, зокрема, сказав: «Ми з радістю розпочинаємо співпрацю з УАФ у такому турнірі, як Кубок України з футболу. Ми побували на фіналі сезону-2020/2021 у Тернополі, де зустрічалися «Динамо» та «Зоря», і побачили, наскільки це цікаве й захопливе дійство для вболівальників. Однак коли ми розпочали роботу в напрямку партнерства, відразу досягли згоди з Українською асоціацією футболу, що для турніру слід розробити нову айдентику.

Ми перш за все розглянули колишній імідж Кубку України. Усі пам'ятають той логотип, але, на наш погляд, він трохи застарів. Тому ми розробили новий, який буде асоціюватися в усіх спеціалістів, футболістів та вболівальників із новим етапом розвитку футболу в Україні, разом із компанією VBET. 

Фото Павла Кубанова

Сам кубок, на нашу думку, є одним із найкрасивіших трофеїв в Україні, тому ми брали за основу символ богині Ніки, який став головною фігурою у створенні логотипу турніру на наступні три сезони. Більше того, образ богині перемоги став більш виразним завдяки оновленому та модернізованому силуету. Також ми заклали в айдентику Кубку України символічний орнамент, який асоціюється з історією нашої країни та її народними традиціями.

Частиною нового «вбрання» турніру на три сезони стануть кольори компанії VBET, які органічно імплементовані в графіку, а також — символічний силует самого кубка. Тобто нам вдалося зібрати разом і народні мотиви, й стилістику турніру, щоб донести як до вболівальників, так і до людей, які, можливо, не спостерігають за футболом, наші принципи та вподобання. Ми сподіваємося, що цьогоріч інтерес до Кубку України буде зростати й у клубів, і в уболівальників, і ми побачимо цікавий футбол».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.02.2024 16:55

Фінал Vbet Кубку України-2023/2024 відбудеться 15 травня в Рівному на стадіоні «Авангард»

Сьогодні, 20 лютого в столичному Будинку футболу відбулося засідання В...

02.11.2023 18:53

Vbet Кубок України-2023/2024. 1/4 фіналу: офіційні дані

Сьогодні, 2 листопада відбулися два чвертьфінальні матчі розіграш...

25.09.2023 14:00

Vbet Кубок України-2023/2024: призначено офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на&nb...

15.12.2021 15:18

Vbet Кубок України-2021/2022. Визначилися пари суперників в 1/4 фіналу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування 1/4 фіналу р...

Підписатися на новини