Андрій Павелко: «Спортивний комплекс ФК «Ворскла» — справжня перлина футбольної Полтавщини»

Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, а також перші віце-президенти УАФ Олег Протасов, Анатолій Демяненко, Олексій Михайличенко та Алан Плієв на запрошення Асоціації футболу Полтавщини та футбольного клубу «Ворскла» взяли участь у відкритті стадіону спортивного комплексу ФК «Ворскла» в Полтаві.

Власне, це перша черга будівництва сучасного спортивного комплексу, яка включає повнорозмірне поле розміром 105 на 68 метрів зі штучним покриттям останнього покоління, трибуну на 500 місць та комфортні роздягальні. Усе це вже може використовуватися юними вихованцями ФК «Ворскла».

Фото Павла Кубанова

Також уже існує проєкт другої черги будівництва комплексу, який включає ігровий, розминочний та тренажерний зали, а також додаткові роздягальні.

Фото Павла Кубанова

«Цей комплекс уже є справжньою перлиною футбольної Полтавщини. Юні полтавські футболісти отримали чудову можливість для того, щоб удосконалювати свою майстерність. Вдячний почесному президенту ФК «Ворскла» Костянтину Жеваго! Його внесок у розвиток футболу регіону важко переоцінити.

Фото Павла Кубанова

Також хотів би подякувати президенту «Ворскли» Роману Черняку та віце-президенту клубу Олегу Лисаку, голові Асоціації футболу Полтавщини Валерію Головку, керівникам міста та області за розвиток полтавського футболу.

Фото Павла Кубанова

Користуючись нагодою, ми поговорили з представниками Полтавщини про вдосконалення футбольної інфраструктури, зокрема, у спортивному комплексі «Ворскли», а також у регіоні в цілому, про перспективи дитячо-юнацького футболу регіону. Також із керівництвом полтавського клубу говорили про майбутню реконструкцію стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського. У клубу амбітні плани, і це не може не тішити», — сказав у Полтаві Андрій Павелко.

Фото Павла Кубанова

Під час відкриття стадіону представникам футбольної Полтавщини вручили відзнаки УАФ, а представники шкіл регіону отримали від Української асоціації футболу й Асоціації футболу Полтавщини м’ячі.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини