VBET стає титульним партнером Кубку України з футболу

Українська асоціація футболу та компанія VBET підписали договір про титульне партнерство Кубку України з футболу терміном на три футбольні сезони.

«Кубок України — це народний турнір, який надає змогу маленьким містам та селам відчути футбол найвищого рівня, а місцевим мешканцям — на власні очі побачити топові українські команди, які виступають на європейській арені та у складі яких перебувають гравці національної збірної України. Наша компанія пишається новим партнерством та з усією відповідальністю підійшла до цього: спільно з УАФ ми презентуємо нову емблему та фірмовий стиль Кубку України, що символізуватиме новий етап розвитку цього турніру», — прокоментував підписання договору керівник департаменту розвитку партнерських відносин VBET Ukraine Антон Світличний. — Ми впевнені, що цього сезону та в наступні роки ми побачимо запеклу інтригу на кожній стадії Кубку та якомога більше пам'ятних матчів, а також неодмінно всією країною чекатимемо на фінал турніру — одну з найяскравіших спортивних подій футбольного року!»

«Нам надзвичайно приємно вітати нового титульного партнера Кубку України з футболу — компанію VBET. Це партнерство додає ще більших статусу та можливостей найголовнішому й найнепередбачуванішому кубковому турніру країни. А новi осучасненi лого та графiчна стилiстика змагання підкреслюють динаміку його розвитку. Переконані, що партнерство УАФ та VBET щодо розвитку Кубку України зробить турнір ще більш яскравим та захоплюючим. Бажаємо всім учасникам зіграти на максимумі в боротьбі за омріяний трофей!» — зазначив перший віце-президент УАФ Олег Протасов. 

Довідка. Компанія VBET глобально співпрацює зі спортивними командами та змаганнями по всьому світу. VBET є партнером футбольного клубу «Монако», кіберспортивної команди «Альянс» та футбольного клубу «Портсмут». Починаючи із сезону-2021/2022 VBET став титульним партнером Суперкубку України та української Прем'єр-ліги з футболу, а також партнером футбольного клубу «Олександрія».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.02.2024 16:55

Фінал Vbet Кубку України-2023/2024 відбудеться 15 травня в Рівному на стадіоні «Авангард»

Сьогодні, 20 лютого в столичному Будинку футболу відбулося засідання В...

02.11.2023 18:53

Vbet Кубок України-2023/2024. 1/4 фіналу: офіційні дані

Сьогодні, 2 листопада відбулися два чвертьфінальні матчі розіграш...

25.09.2023 14:00

Vbet Кубок України-2023/2024: призначено офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на&nb...

15.12.2021 15:18

Vbet Кубок України-2021/2022. Визначилися пари суперників в 1/4 фіналу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування 1/4 фіналу р...

Підписатися на новини