Друга ліга. Супервольова звитяга «Енергії», історичний успіх «Мункача»

Після 25-річної перерви Мукачівщина знову отримала представництво у великому футболі України. Цю непересічну подію місцевий «Мункач» відзначив важливою перемогою над «Черніговом» — 1:0. Долю цікавого протистояння вирішив єдиний м’яч, забитий Максимом Гірним.

Буквально напередодні старту в другій лізі «Карпати» з Галича очолив Любомир Вовчук, який минулого сезону тренував інші «Карпати» — зі Львова. Незважаючи на те, що у прикарпатців ще є чималі кадрові проблеми, це не завадило їм без особливих зусиль здолати в гостях опір дебютанта — «Любомира» (3:0).

А от лави ще одного новачка групи «А», «Лівого берега», захищає ціла група гравців із досвідом виступів в елітному вітчизняному дивізіоні. Ідеться про Віталія Реву, Миколу Іщенка, Павла Ксьонза, Артема Старгородського, Олега Карамушку. І хоча в складі суперника киян, ЛНЗ, теж не бракувало відомих виконавців, усе ж підопічні Анатолія Бузніка вирвали перемогу — 2:1.

Що ж до суперництва у групі «Б», то найнапруженішим було протистояння в Новій Каховці, де «Енергія» приймала ФК «Реал Фарма». На початку другого тайму гості вели перед (3:1), проте підопічні Едуарда Хаврова не тільки вирівняли становище, а й забили в компенсований час вирішальний гол завдяки старанням Миколи Хименюка, що вийшов на заміну. У підсумку — 4:3.

Група «А». Технічні дані та турнірна таблиця

Група «Б». Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:18

Друга ліга. Нічия ФК «ЮКСА» в Одесі найбільше потішила конкурентів

Весняна частина сезону в третьому за рангом дивізіоні розпочалася з 20...

22.03.2024 14:00

Друга ліга. Сьогодні стартує весняна частина змагань

Слідом за першоліговою першістю України 22 березня стартує весняна час...

29.02.2024 16:30

Друга ліга. «Звягель» підсилився двома легіонерами, а «Карпати-2» запросили українця з Естонії

Поступово клуби третього за рейтингом вітчизняного дивізіону активізув...

Підписатися на новини