Керівники УАФ та АФУ обговорили можливість подання заявки на проведення в Україні Євро з футзалу

Учора в приміщенні Будинку футболу за участю керівництва Української асоціації футболу та Асоціації футзалу України пройшов круглий стіл на тему «Український футзал у сучасних умовах».

У роботі круглого столу від Української асоціації футболу взяли участь президент, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, перший віце-президент Алан Плієв, віце-президент і генеральний секретар Юрій Запісоцький та директор юридичного департаменту Ігор Грищенко. Футзал представляли президент АФУ Сергій Владико та віце-президенти Володимир Гримайло, Андрій Новіков та Андрій Ямковий.

Фото Павла Кубанова

Учасники зустрічі обговорили важливість розвитку футзалу в сучасних умовах, його масовий характер та доступність для широкої аудиторії.

Особливий акцент було зроблено на системі управління футзалом в Україні та практичному забезпеченні всіма суб’єктами футболу регламентних вимог: реєстрації гравців, ведення бази даних, практичної взаємодії футзальних асоціацій з асоціаціями футболу на регіональному рівні, юрисдикції органів футбольного правосуддя тощо. Сторонами було відзначено необхідність та важливість виконання всіх рішень Виконавчого комітету УАФ, що стосуються системи управління футзалом.

Фото Павла Кубанова

Окремим важливим пунктом обговорення стала ініціатива щодо проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футзалу. Учасники круглого столу обговорили умови, деталі та специфіку організації в Україні найстатуснішого континентального футзального змагання. Сторони дійшли згоди щодо підготовки заявки на здобуття права проведення в Україні фінальної частини футзального Євро та необхідності додаткових консультацій з УЄФА із цього питання.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини