Андрій Павелко провів робочу зустріч із представником Асоціації футболу ОАЕ

Сьогодні в Києві на «Гідропарк-Арені» стартує розіграш Кубка Незалежності з пляжного футболу. У ньому братимуть участь команди з України, Туреччини, ОАЕ та Оману, які розіграють трофей у форматі одноколового турніру.

У день старту турніру президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко провів зустріч із членом Асоціації футболу ОАЕ Алі Хамадом Альбедуауї, який у складі делегації перебуває в Києві з офіційним візитом у рамках проведення Кубку Незалежності.

Фото Павла Кубанова

Сторони обмінялися досвідом, намітили спільні плани та домовилися оформити меморандум про співпрацю в різних напрямах футболу.

Учасники зустрічі висловили взаємні побажання успіхів збірним командам обох країн із пляжного футболу. Матч ОАЕ — Україна відбудеться 25 липня на «Гідропарк Арені» в центрі масового футболу Місто Спорту (початок — о 15.30), і спеціалісти прогнозують, що результат саме цього матчу стане вирішальним у визначенні переможця турніру.

Проведення в Києві Кубку Незалежності має стати важливим кроком у реалізації нової масштабної ініціативи Андрія Павелка щодо боротьби за отримання права провести в Україні чемпіонат світу з пляжного футболу.

Об’єднані Арабські Емірати є одним зі світовим лідерів з організації змагань із пляжного футболу. Щорічно в листопаді календарний рік завершується в Дубаї Міжконтинентальним кубком з бічсоккеру та самітом ФІФА за підсумками сезону.

Важливо, що й столиця України, Київ, теж має своє місце в насиченому графіку міжнародних топ-заходів Всесвітньої організації пляжного футболу.

Фото Павла Кубанова

Календар Кубку Незалежності-2021 

23.07.2021

17.30. Оман — ОАЕ  

19.00. Туреччина — Україна  

24.07.2021

14.00. ОАЕ — Туреччина

15.30. Оман — Україна 

25.07.2021

14.00. Туреччина — Оман    

15.30. ОАЕ — Україна

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини