На Площі зірок з’явилася зірка Олексія Михайличенка

14 липня в Києві поруч із ТРЦ «Гуллівер» на Площі зірок з’явилися 39-а, 40-а й 41-а за ліком зірки, запалені на честь олімпійських чемпіонів із футболу й хокею — Олексія Михайличенка та Олексія Житника відповідно, а також триразової параолімпійської чемпіонки з пауерліфтингу Лідії Соловйової.

Фото Павла Кубанова

Разом із першим віце-президентом УАФ Олексієм Михайличенком урочисту подію відвідав і президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

Фото Павла Кубанова

«Щиро вітаю Олексія Олександровича із цією святковою подією! Зірка стане яскравим щоденним нагадуванням для тисяч шанувальників футболу про історичні досягнення легенди ФК «Динамо» (Київ), який присвятив своє життя розвитку й популяризації гри, — сказав Андрій Павелко. — Як зазначив сам Михайличенко, на Площі зірок, як і в команді УАФ, він зараз у чудовій компанії разом з Андрієм Шевченком, Олегом Блохіним, Ігорем Бєлановим і Анатолієм Демяненком.

Фото Павла Кубанова

Пишаюся можливістю працювати в такій команді! Від імені НОК також мав сьогодні нагоду привітати з відкриттям іменних зірок триразову параолімпійську чемпіонку, багаторазову чемпіонку й рекордсменку Європи, чемпіонку світу й мою землячку Лідію Соловйову, яка зараз готується до Параолімпіади-2020, а також олімпійського чемпіона, видатного вихованця київського хокею Олексія Житника! Нехай ваш переможний приклад надихає юне покоління наших спортсменів на нові історичні досягнення для України на міжнародній арені!»

Фото Павла Кубанова

Один же з винуватців події, Олексій Михайличенко, зауважив: «Мені приємно бути невеликою зіркою в цьому сузір’ї. Радий, що фахівці оцінили мої заслуги. Прийшов на церемонію зі своїми дітьми. Думаю, вони теж мають підстави пишатися татом. Також почесно отримати визнання в такій компанії».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

13.03.2024 13:17

Комітет арбітрів УАФ проводить у Львові навчально-тренувальний збір для арбітрів-жінок

У Львові відбувається навчально-тренувальний збір арбітрів-жінок, який...

18.02.2024 20:00

Андрій Шевченко зустрінеться з представниками клубів УПЛ та ПФЛ

З ініціативи президента Української асоціації футболу Андрія Шевченка...

Підписатися на новини