Друга ліга. Дебютанти проявляють активність на трансферному ринку, а «Кристал» ще не визначився з керманичем

Відразу 12 клубів збираються 25 липня дебютувати в чемпіонаті України серед команд другої ліги. Звичайно, вони докладають зусиль, аби доукомплектуватися кваліфікованими виконавцями, адже того кадрового потенціалу, що допомагав перемагати на аматорському рівні, може виявитися недостатньо для успішного виступу серед команд майстрів.

Уже точно можна сказати, що найбільше іменитих новобранців буде у львівських «Карпатах», які минулого сезону виступали в першості ААФУ. Екс-гравця національної збірної України Дениса Кожанова та Андрія Ткачука з «Минаю», Сергія Симініна з «Волині» особливо представляти не треба.

Намагається не відставати й найсильніша аматорська команда України минулого сезону — «ЛНЗ», яка передислокувалася з Лебедина до Черкас. Найвідоміший серед новачків — стопер Максим Лопирьонок, що раніше захищав кольори «Дніпра-1» та «Минаю».

«Скорук» із Дніпропетровщини вже підписав контракти з воротарем Ігорем Варцабою («Перемога»), захисником Владиславом Веремєєвим («Нимме Калью», Естонія) півзахисниками Олексієм Красовим, Станіславом Шаповаловим («ВПК-Агро»), Сергієм Цибульським («Кристал») та нападником Михайлом Жуковим («Нікополь»).

За «Вовчанськ» на правах оренди будуть грати захисники Микита Тепляков, Денис Кузубов і півзахисник Максим Багачанський із «Металіста».

Екс-воротар «Геліосу» та «Олександрії» Руслан Зарубін відтепер відповідатиме за підготовку голкіперів у «Вікторії» з Миколаївки, а колишній керманич першолігового «ВПК-Агро» Сергій Соловйов став спортивним директором «Перемоги».

З-поміж команд другого дивізіону не визначився з головним тренером лише «Кристал». У Херсоні обіцяють назвати нового керманича цього тижня.

Поки що найвдаліше проводить спаринги «Діназ», який спочатку завдав поразки першоліговій «Оболоні» (2:0), а потім здолав опір дебютанта другого дивізіону — «Любомира» (3:1).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.04.2024 16:54

Друга ліга. Вагоме слово легіонерів ФК «ЮКСА» та «Звягеля»

У 25-му турі другої ліги команди із чільної групи свої поєдинки провод...

17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

Підписатися на новини