Виконком УЄФА посилює протидію договірним матчам в європейському футболі

Перед фіналом Євро-2020 у Лондоні відбулося засідання Виконкому УЄФА, в якому взяв участь і президент УАФ Андрій Павелко.

Серед решти важливих питань було ухвалено рішення про посилення протидії match fixing на загальноєвропейському рівні. УЄФА планує вийти на новий етап співпраці з міжнародними інстанціями, владою різних країн та правоохоронними органами. Також планується запустити спеціальні інформаційні й навчальні програми на підтримку спеціалістів, які вже мають досвід і ведуть боротьбу з договірними матчами. Про це повідомляє сайт УЄФА.

Фото uefa.com

«Українська асоціація футболу активно протидіє корупції у футболі вже кілька років, за які ми досягли серйозних результатів, — написав із цього приводу на своїй сторінці у Facebook Андрій Павелко. — Радий, що, зокрема, й успішний досвід України, яким ми радо ділимося протягом цього часу з нашими добрими друзями й партнерами з різних країн, є корисним і на рівні УЄФА. Вдячний президенту союзу Александеру Чеферіну й усім колегам з Виконкому УЄФА за високу оцінку нашої роботи і плідну співпрацю!»

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.12.2023 15:03

Офіційно. Виконком УЄФА ухвалив у Гамбурзі кілька важливих рішень

Сьогодні в Гамбурзі Виконавчий комітет УЄФА затвердив систему розподіл...

19.04.2021 20:00

Офіційно. УЄФА затвердив новий формат європейських клубних турнірів із сезону-2024/2025

Виконавчий комітет УЄФА, до складу якого входить президент У...

30.03.2021 22:14

31 березня відбудеться засідання Виконавчого комітету УЄФА

Виконком УЄФА, до складу якого входить президент Україн...

Підписатися на новини