Знамениті юні виконавці Гімну України побували в гостях у Будинку футболу

Протягом тижня вся Україна переглядає й захоплюється відео за участі п’ятьох маленьких футболістів із Києва, які перед тим, як почати свій матч  на старому майданчику, заспівали державний гімн, тримаючи руку на серці.

Учора на запрошення президента Української асоціації футболу, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка п’ятеро героїв цього відео побували в гостях у Будинку футболу.

Фото Павла Кубанова

Разом із батьками 9-річний Євген, 8-річні Кирило та Максим, 7-річний Іванко й 4-річний Матвій побували на екскурсії на НТК ім. В. Баннікова та в Будинку футболу, а після цього зустрілися з Андрієм Павелком, першими віце-президентами УАФ, легендами футболу Анатолієм Демяненком і Олексієм Михайличенком та гравцями національної збірної України Денисом Поповим і Сергієм Кривцовим.

Фото Павла Кубанова

І діти, і дорослі були в захваті від такої зустрічі. Андрій Павелко вручив маленьким гостям пам’ятні подарунки та форму для занять футболом. Хлопчики одразу ж із великим задоволенням вдягнули подаровані футболки з комплекту нової форми національної збірної та разом із футболістами головної команди країни, легендами футболу і президентом УАФ заспівали Гімн України.

Фото Павла Кубанова

На прощання Андрій Павелко пообіцяв малечі, що на місці їхнього старого футбольного майданчика невдовзі з'явиться новий, із сучасним штучним покриттям, де діти зможуть тренуватися та проводити дворові змагання з футболу.

Фото Павла Кубанова

«Відео за участі малюків, яке стало таким популярним, — найкращий доказ того, наскільки важливу соціальну й патріотичну місію виконує футбол у вихованні маленьких громадян України. Щире захоплення дітей футболом і створення умов для їхнього професійного зростання — це найкращий стимул для нашої роботи з розвитку футболу. Бажаю малечі міцного здоров’я й успішної реалізації талантів!» — сказав президент УАФ.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

17.03.2024 10:00

У Києві пройшов турнір із мініфутболу, присвячений Дню українського добровольця

У Києві на полі НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір із мініфутболу, п...

Підписатися на новини