Друга ліга. Поки що найактивніші на трансферному ринку — львівські «Карпати»

Усі учасники чемпіонату України серед команд другої ліги вже розпочали підготовку до нового сезону. А календар змагань стане відомий після жеребкування, яке відбудеться 6 липня.

Новим головним тренером «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка) став Владислав Савчук, який раніше очолював молодіжний склад «Колосу» з Ковалівки. Помічниками нового наставника футболістів «Перемоги» Сергія Воробея стали Сергій Дірявка та Микола Збарах. А «Нікополь» очолив Олександр Поклонський із «Дніпра-1». Є поповнення й у тренерському штабі «Ниви». За підготовку воротарів відтепер відповідатиме Олег Остапенко, що минулого сезону працював у «Волині».

Поки що найактивніші на трансферному ринку — «Карпати», які раніше виступали в першості ААФУ. Клуб підсилився вже 14-ма новобранцями. Першим узаконив свої стосунки з галичанами екс-гравець національної збірної України Денис Кожанов, що раніше захищав кольори «Mиная». Передислокувався до Львова й ще один представник «Mиная», Андрій Ткачук. Вирішили продовжити кар’єру в «Карпатах» Сергій Сімінін, Владислав Приймак, Амбросій Чачуа з «Волині», Денис Притиковський, Ілля Повалій, Денис Галенков із «Полісся», Володимир Заставний («Рух»), Іван Лобай («Львів») та Євген Будник («Пюнік»), добре знаний за виступами за «Ворсклу».

Звичайно, із таким підбором виконавців львівські «Карпати» будуть серед головних претендентів на підвищення в класі.

З-поміж зіграних командами другої ліги контрольних матчів відзначимо спаринги за участю «Рубікону» та «Карпат», які з однаковим рахунком (2:0) завдали поразки відповідно елітному «Колосу» та першоліговому «Mинаю».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.04.2024 16:54

Друга ліга. Вагоме слово легіонерів ФК «ЮКСА» та «Звягеля»

У 25-му турі другої ліги команди із чільної групи свої поєдинки провод...

17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

Підписатися на новини