Збірна України на Євро-2020: офіційне тренування перед матчем з Австрією

Коли національна команда України приїхала на передматчеве тренування на поле стадіону «Аркул де Тріумф», у православному храмі, розташованому поруч з ареною, саме закінчилося святкове богослужіння, і люди почали виходити із церкви на вулицю.

Оскільки з поля стадіону монастир Кашін видно дуже добре, у день Святої Трійці, який у Румунії відзначають одночасно з Україною, збірники мали можливість відчути духовне піднесення. За умов карантинних обмежень кожна нагода навіть дистанційного контакту з рештою світу, що має в собі емоційний контекст, дуже цінується.

Фото Павла Кубанова

Саме ж тренування відбулося за цілком прийнятних погодних умов. Незначний дощ вряди-годи мрячив, але більша частина заняття минула без опадів. У тренуванні взяли участь 24 гравці. Олександр Зубков продовжує процес відновлення після розтягнення камбаловидного м’язу ноги, а Дениса Попова турбує литковий м’яз. Обидва гравці не зможуть узяти участь у матчі з Австрією, однак тренерський штаб розраховує на них надалі.

Фото Павла Кубанова

Решта виконавців провела повноцінне підготовче заняття, упродовж якого відпрацювала різні варіанти ведення гри. У другій половині дня головний тренер Андрій Шевченко та нападник Роман Яремчук відповіли на запитання акредитованих на Євро медіа в режимі онлайн.

Фото Павла Кубанова

Увечері на команду очікує тактичне заняття, налаштування на гру і, окрім іншого, функціональна підготовка організму, за яку традиційно відповідає медичний штаб збірної України. До слова, сьогодні медики національної команди отримали привітання від гравців та тренерів із нагоди свого професійного свята. Із позитивним настроєм та цілковитою концентрацією синьо-жовті підходять до завтрашнього дня, коли гра на полі «Арена Націонале» вирішить долю путівок у раунд плей-офф.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.07.2021 12:05

Капітани збірної України: за час Євро-2020 Ярмоленко обійшов Шовковського та Калитвинцева

П’ять матчів Євро-2020, в яких атакувальний півзахисник збірної...

22.07.2021 11:05

Євро-2020. Роман Яремчук — у топ-10 гравців, що найчастіше на турнірі влучали в площину воріт суперників

Нападник збірної України Роман Яремчук розділив із бельгійцем Ромелу Л...

21.07.2021 15:00

Збірна України на Євро-2020: офіційні дані матчів, доробок гравців

На Євро-2020 збірна України вперше в історії виступів на чемпіонатах Є...

21.07.2021 11:03

Євро-2020. Андрій Ярмоленко — у топ-10 найкращих асистентів турніру

Атакувальний півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко...

Підписатися на новини