Збірна України на Євро-2020: цілеспрямована підготовка до матчу з Австрією

Після відновлювального дня синьо-жовті, сповнені сил та натхнення, розпочали підготовку до вирішального матчу групової стадії — проти Австрії.

До обіду в національної команди було теоретичне заняття, а ввечері теорія була реалізована на практиці під час тренування.

\

Фото Павла Кубанова

Однак ще до початку роботи двоє гравців, Георгій Бущан та Сергій Кривцов, продовжили гарну традицію ранкових зустрічей із журналістами в Українському медіацентрі. Варто відзначити, що під час прес-конференції збірники почули чимало теплих слів від українських медіа. Також запитання стосувалися найближчого матчу: і Георгій, і Сергій були одностайні в тому, що вирішальне значення для досягнення результату матиме психологічний чинник.

Фото Павла Кубанова

Ближче до вечора збірна вирушила у вже освоєному після повернення з Амстердама напрямку, до арени «Аркул де Тріумф», де незмінно тренується з понеділка. Суботнє заняття мало цілком предметний характер — тренерський штаб працює над варіативністю тактичних схем, які можуть бути застосовані в поєдинку з австрійцями, оцінюючи готовність футболістів національної команди до виконання специфічних ігрових завдань.

Фото Павла Кубанова

Година роботи минула в доброму темпі та позитивному настрої: усі хлопці максимально сконцентровані на якнайкращій підготовці до вирішальної гри групового етапу. 

Фото Павла Кубанова

Завтра вже об 11.00 українці розпочнуть офіційне передігрове тренування все на тому ж стадіоні — «Аркул де Тріумф». О 15.15 головний тренер Андрій Шевченко та один із гравців почнуть офіційну віртуальну прес-конференцію для ЗМІ, акредитованих УЄФА для висвітлення Євро-2020.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.07.2021 12:05

Капітани збірної України: за час Євро-2020 Ярмоленко обійшов Шовковського та Калитвинцева

П’ять матчів Євро-2020, в яких атакувальний півзахисник збірної...

22.07.2021 11:05

Євро-2020. Роман Яремчук — у топ-10 гравців, що найчастіше на турнірі влучали в площину воріт суперників

Нападник збірної України Роман Яремчук розділив із бельгійцем Ромелу Л...

21.07.2021 15:00

Збірна України на Євро-2020: офіційні дані матчів, доробок гравців

На Євро-2020 збірна України вперше в історії виступів на чемпіонатах Є...

21.07.2021 11:03

Євро-2020. Андрій Ярмоленко — у топ-10 найкращих асистентів турніру

Атакувальний півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко...

Підписатися на новини