Олександр Караваєв: «Поєдинок з Австрією буде вирішальним»

Захисник національної збірної України Олександр Караваєв прокоментував перемогу в матчі з Північною Македонією.

У другому турі групового етапу Євро-2020 синьо-жовті обіграли балканців із рахунком 2:1. Після матчу своїми емоціями поділився Олександр Караваєв.

«Хороший результат. У першому таймі ми повністю переграли суперника, створили купу моментів, контролювали гру. Ми розуміли, що в другій половині зустрічі македонці щосили понесуться вперед, щоб забивати. Ми це передбачили, зупиняли їхні атаки. Швидше за все, ми десь втратили концентрацію. Будемо розбиратися, працювати, щоб це більше не повторювалося. За переваги в рахунку потрібно правильніше грати, щоб не давати суперникам створювати моменти.

Мій гольовий пас? Я на цій позиції під час стандартів грав і на клубному рівні, тож знаю, як діяти. Потрібно було просто переправити м’яч на дальню стійку, щоб партнери замкнули. Захисники цього не очікували. Моє завдання полягало в цьому, а хлопці завжди мають замикати дальню стійку, що в підсумку й вийшло.

Настрій на наступний матч? Позитивні емоції, оскільки тренерський штаб говорить, що ми не повинні себе додатково налаштовувати, сильно затискатися. Ми маємо бути більш розкутими, грати у свою гру, виконувати те, чого від нас вимагають. Факт перемоги та підтримка наших уболівальників на стадіоні, яких було дуже багато, дають дуже позитивні емоції.

Тепер потрібно правильно відновитися та підготуватися до матчу з Австрією. Цей поєдинок буде вирішальним. Уже із сьогоднішнього дня розпочнемо підготовку», — сказав Караваєв.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.07.2021 12:05

Капітани збірної України: за час Євро-2020 Ярмоленко обійшов Шовковського та Калитвинцева

П’ять матчів Євро-2020, в яких атакувальний півзахисник збірної...

22.07.2021 11:05

Євро-2020. Роман Яремчук — у топ-10 гравців, що найчастіше на турнірі влучали в площину воріт суперників

Нападник збірної України Роман Яремчук розділив із бельгійцем Ромелу Л...

21.07.2021 15:00

Збірна України на Євро-2020: офіційні дані матчів, доробок гравців

На Євро-2020 збірна України вперше в історії виступів на чемпіонатах Є...

21.07.2021 11:03

Євро-2020. Андрій Ярмоленко — у топ-10 найкращих асистентів турніру

Атакувальний півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко...

Підписатися на новини